Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "Hende Csaba" cimkére.

Miniszteri utasítás a honvédségi kibervédelmi koncepció kiadásáról

2013. október. 08. 08:10
Mától hatályos a Magyar Honvédség (MH) kibervédelmi szakmai koncepciójának kiadásáról szóló miniszteri utasítás, amely a honvédség kiberműveleti tevékenységének alapelveit, feladatait határozza meg. A Honvédelmi Minisztérium (HM) a Magyar Honvédség kommunikációs és információs rendszereinek védelméért, valamint az ehhez szükséges kibervédelmi képességek kialakításáért és fejlesztéséért felelős. A tárca az MTI megkeresésére azt közölte: a koncepció célja, hogy a...

Hende: A kibernetikai hadviselés korát éljük

2013. április. 02. 18:49
Felavatták a Magyar Honvédség új Híradó és Informatikai Központját kedden a Honvédelmi Minisztériumban. A központ tevékenységével a Magyar Honvédség és az ország informatikai biztonsága is erősebbé válik - jelentette ki Hende Csaba honvédelmi miniszter a központ keddi átadásán. A miniszter a honvédség egyik legfontosabb beruházásának nevezte a fejlesztést.

A kibertér is hadszíntér lehet

2011. május. 06. 03:01
A virtuális tér biztonságával foglalkozó uniós elnökségi konferenciát rendezett 2011. május 2-án a Honvédelmi Minisztérium. A budapesti tanácskozás résztvevői áttekintették, milyen válaszokat adhat a nemzetközi közösség a kibertér önálló hadszíntérré válására. A konferenciát Hende Csaba honvédelmi miniszter nyitotta meg.