Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "hatóság" cimkére.

Évi negyvenezer adatot kérnek a hatóságok a Telenortól

2013. július. 18. 13:33
Évi 70 millió forintjába kerül a Telenornak, hogy a különböző hatóságok által igényelt 40 ezer mobiltávközlési adatot kiadja - mondta Erdélyi Márk, a távközlési szolgáltató társaság jogi igazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.A személyes és helyhez kötött adatok 70 százalékát a rendőrség kéri, 20 százalék jut a bíróságokra és ügyészségekre, míg 10 százalék az adóhatóságra.

Több száz kalózoldalt kapcsoltak le a SuperBowl előtt

2012. február. 08. 04:52
A múlt héten megrendezett SuperBowl kupa előtti napokban összesen 307 illegálisan működő weboldalt zároltak az amerikai hatóságok. Az érintett honlapok közül 16 streaming oldalként működött, és olyan sporteseményeket közvetített engedély nélkül, mint az NFL vagy az NBA mérkőzései. A többi 291 honlap hamis sportszereket, sportruházati cikkeket és sportrelikviákat értékesített.

Teljes körű hatósági ügyintézés a kormányablakoknál 2013-ra

2011. október. 28. 10:48
„2013-ra az egész országban kiépítjük azt a rendszert, amellyel minden, az állammal kapcsolatos hatósági ügyet a kormányablakoknál lehet intézni” - fogalmazott Szabó Erika, miután látogatást tett a Baranya Megyei Kormányhivatalban. Mint azt a területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkár elmondta, a járások felállása után országos szinten körülbelül háromszáz kormányablakot működtetnek majd 2013 végétől. Minden járási székhelyen lesznek ilyen...