Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
20 találat a(z) "gazdaságfejlesztés" cimkére.

A következő időszak kapujában – Greinstetter Balázs előadása

2020. január. 27. 10:48
Magyarország az elmúlt időszakban nagyon nagyot lépett előre az infrastruktúra területén, három fejlesztési ciklus is majdnem lezárult. Hogyan állak tehát a különböző Gazdaságfejlesztési és Innovációs Programok, vagyis a GINOP-ok? A forrásokat kereső kkv-k milyen pénzösszegeket kaphatnak a 2021-27-es fejlesztési ciklusban? Mindezekről Greinstetter Balázs, a Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára beszélt a X. Infotér Konferencián, aki egy kkv-kat segítő,...

Félidős értékelés, és a következő ciklus törekvései – interjú Greinstetter Balázzsal

2019. február. 13. 08:00
Értékelés, kitekintés és a következő ciklus fő célkitűzései – Greinstetter Balázzsal beszélgettünk arról, hogy mennyire váltották be az operatív programok a hozzájuk fűzött reményt, illetve mindezt a számok és statisztikák nyelvére lebontva is elemeztük.

MVP KMR – Dr. Kelemen Csaba: Digitális gazdaságfejlesztés – a kkv-k kiberbiztonságának növelése

2018. június. 26. 11:45
A szakma releváns előadójaként Kelemen Csaba prezentációját a kkv-k IT biztonsági helyzetének, és a globális IKT trendeknek szentelte. Többek közt az is kiderült, hogy mely vállalkozások és ágazatok a legfertőzöttebbek a kibertérben, ahogy az is, hogy miért lenne fontos, ha a döntéshozók nem csak 21. századi hóbornak tekintenék az IT biztonságot.

Dr. Kelemen Csaba: Digitális gazdaságfejlesztés és KMR vállalkozások

2018. június. 01. 15:42
A digitalizáció és az Ipar 4.0 technológiák garmadája kínál lehetőséget a vállalkozások számára, ám ezek igénybevételéhez a digitális gazdaságfejlesztés elengedhetetlen. Kelemen Csaba előadásában azonban elárulta a dolog mikéntjét, és hogyanját.

Nemzetközi együttműködésre van szükség az elektromobilitás fejlesztésében

2017. szeptember. 20. 08:48
Nemzetközi együttműködésre van szükség az elektromobilitás fejlesztésében és az iparág előtt álló kérdések megválaszolásában, mivel ezen a téren nincsenek speciálisan magyar megoldások, az iparág jövője egész Európa számára az egyik legjelentősebb kihívás - mondta Lepsényi István gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár kedden Budapesten, az Emobility Forum 2017 konferencián.

Roham az európai uniós forrásokért

2017. május. 31. 08:39
A kkv-szektor fejlesztéseire, vasúti és közúti, infrastrukturális beruházásokra, energetikai korszerűsítésekre érkezett eddig a legtöbb európai uniós pályázat. Eddig közel 19 ezer pályázat érkezett az európai uniós operatív programok legnépszerűbb pályázataira, a kiírások döntő többségét már március végén közzétette a kormány – közölte a Magyar Időkkel a Miniszterelnökség.

Több pénz jut uniós gazdaságfejlesztési pályázatokra az idén

2016. október. 22. 10:26
Összesen 70,6 milliárd forinttal 2327,4 milliárdra nőtt az idén meghirdetni tervezett gazdaságfejlesztési pályázatok teljes keretösszege - erősítette meg a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI megkeresésére. A portfolio.hu portál pénteken írt arról, hogy a kormány megemelte az ebben az évben meghirdetendő gazdaságfejlesztési pályázatok keretét, és az eddig ismert menetrendhez képest 10 új pályázati felhívás várható.

Ipari automatizálási mintaprojektek megvalósítására 2,5 milliárd a keret

2016. október. 10. 16:00
A kormány az év végén megnyitja azt a 2,5 milliárd forintos pályázati keretet, amelynek révén robotizálási és automatizálási mintaprojektet hozhatnak létre magyar kkv-k - jelentette be Lepsényi István Székesfehérváron, a VT Metal Kft. új KTL festőüzemének és felületkezelő sorának avatóünnepségén. A Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára megemlítette, hogy a Videoton vállalatcsoporthoz tartozó, forgácsolásos fém...

Digitális Vállalkozások Program Központi nyitórendezvény – Kara Ákos előadása

2016. június. 15. 11:19
A Modern Vállalkozások Program kormányzati hátterét mutatta be Kara Ákos, az infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár a program győri nyitórendezvényén. Beszámolt arról is, hogy ehhez kapcsolódóan nyáron indul egy újabb kezdeményezés, amelynek lényege, hogy a most elérendő vállalkozások mellett, még négyezer vállalkozásnak nyújthat pénzügyi segítséget. Emellett kitért arra is, a kormányzat számára kiemelt cél, hogy több százezer ember...

Digitális Vállalkozások Program Központi nyitórendezvény – Kelemen Csaba előadása

2016. június. 13. 15:07
A jelenlegi rendelkezésre álló támogatásokról, a GINOP 3.2.2 projekt hátteréről és részleteiről, és a további vállalati pályázatokról tartott előadást Dr. Kelemen Csaba a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium főosztályvezetője a Modern Vállalkozások Programja győri nyitórendezvényén. Emellett vázolta a vállalati IKT mutatókat is hazánk vonatkoztatásában, és kiemelte: cél, hogy sokkal több informatikai megoldást alkalmazó vállalkozás legyen jelen Magyarországon.

összesen: 20 db | 10 db/oldal

1 2