Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
173 találat a(z) "gazdaság" cimkére.

Palkovics: a gazdaság legyen magyar, zöld és high-tech

2020. január. 20. 09:05
A gazdaság legyen magyar, zöld és high-tech - összegezte a kormány legfőbb gazdasági elképzeléseit az innovációs és technológiai miniszter a Debreceni Egyetem (DE) gazdasági évindító partnertalálkozóján csütörtökön.

Komoly spórolást jelenthet, de kevesen ismerik a megosztáson alapuló gazdaság előnyeit

2020. január. 16. 11:00
Míg a digitális térben nagyobb a hajlandóság a javaink, szolgáltatásaink megosztására, addig a való életben nehezebben osztozkodunk – ez is befolyással van a magyarországi közösségi gazdaság gyors elterjedésére, derült ki a Sharing Economy Szövetség januári, közösségi közlekedés tematikáját górcső alá vevő kerekasztal beszélgetésén.

Magyarország versenyképessége a legfontosabb gazdasági kérdés

2019. szeptember. 16. 11:30
Ezúttal két és félmilliárd forintnyi forrásra pályázhatnak a kis- és középvállalkozások az Irinyi-terv keretében technológiai megújulásra és hatékonyságnövelésre. A legnagyobb elnyerhető összeg 400 millió forint, a legkisebb projekt pedig 150 millió forintos lehet. A kkv-k versenyképessége folyamatosan javult az elmúlt időszakban, ezért olyan lépéseket kell tenni, hogy a trend folytatódjon a jövőben is.

Schanda: a kis- és középvállalkozások megerősítését célozza a Magyar multi program

2019. szeptember. 09. 09:00
A Magyar multi program a nagy növekedési potenciállal bíró, innovatív és exportképes termékeket vagy szolgáltatásokat előállító kis- és középvállalkozások megerősítését célozza - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten.

A régió növekedésének lassulására számít a Coface

2019. október. 22. 11:00
Bár a közép- és kelet-európai régió GDP-bővülése uniós szinten kiemelkedő, a növekedés üteme lassulhat a következő években, a régiós GDP 2019-ben 3,6 százalékkal emelkedhet, 2020-ban pedig 3,2 százalékos gazdasági bővülés várható; a magyar GDP idén 4,5 százalékkal, 2020-ban 2,9 százalékkal nőhet a Coface nemzetközi hitelbiztosító MTI-hez eljuttatott elemzése szerint.

Digitális gazdaság, vállalkozást célzó IT oktatás, VR a gyógyászatban - összefoglaló az Infotér Konferencia első napjáról

2019. október. 21. 10:40
A mesterséges intelligencia előretörése a hazai színtéren is érezhető. A közigazgatásban, a vállalkozások életében, a honvédelemben és természetesen a mobilszolgáltatók életében is fordulópontot hozott. Az Infotér Konferencia első napján gyakorlati oldalról nyertünk bepillantást abba, hogy hol is tart itthon az MI alkalmazása.

Digitalizációs körkép a Pénzügyminiszter tolmácsolásában

2019. október. 21. 09:00
Az innovációhoz nélkülözhetetlen a digitális környezet erősítése - fogalmazott a pénzügyminiszter Balatonfüreden, a X. Infotér konferencián tartott előadásában.

IT-biztonságot célzó program érkezik a kkv-khoz

2019. október. 18. 16:46
Az MKIK számos fronton igyekszik támogatni a kis- és közepes vállalkozások digitalizációját és versenyképességét. Azonban az MVP tapasztalatait, és a jelenkor kihívásait szem előtt tartva a kamara egy célzott, csak IT biztonsággal foglalkozó új országos nagyprojekt létrehozása mellett döntött. Erről bővebben a konferencián beszélt Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Magyar Levente: kis- és középvállalkozói réteg nélkül egyetlen ország gazdasága sem lehet sikeres

2019. október. 01. 09:00
A gazdaságfejlesztési programmal kapcsolatban nyilatkozott a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, aki gyakorlati tapasztalatokkal kívánta alátámasztani a fenti kijelentését.

Palkovics: az államnak szerepet kell vállalnia az 5G hálózatok kiépítésében

2019. június. 19. 09:00
Az államnak szerepet kell vállalnia az 5G hálózatok infrastruktúrájának kiépítésében - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az 5G Koalíció (5GK) plenáris ülésén és konferenciáján kedden Budapesten.

összesen: 173 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11