Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
12 találat a(z) "FireFox" cimkére.

Jobb követés elleni védelmet kapott az új Firefox

2018. november. 07. 13:00
A követés elleni védelem mellett lapok előnézetével és teljesítmény, valamint kisebb felhasználói felület finomhangolással érkezett az új verzió.

Firefox böngészővel nem tud leselkedni utánunk a Facebook

2018. március. 31. 10:24
A Mozilla gyorsan válaszolt a közösségi oldal rémes botrányaira: először letiltotta a Facebookon a hirdetéseit, aztán készített ingyenes megoldást a magánszféránk védelmére. Ellenérzéseket keltenek a Facebook napvilágra került viselt dolgai a Cambridge Analytica botránytól kezdve addig, hogy kiderült, az androidos felhasználók – sőt, esetenként a közösségi oldalon nem is regisztrált partnereik – telefonálásairól és SMS-eiről évekre visszamenően tud a közösségi...

Sebezhető állapotban a népszerű Firefox

2018. február. 04. 13:23
Nemrég kapott új motort a Firefox. Sokkal gyorsabb lett, de súlyos biztonsági hibára akadtak benne. A népszerű böngésző megújult változatán, a Firefox Quantumon egy éven át, hétszáz fejlesztővel dolgozott a Mozilla. Nem hiába, mert a Quantum kétszer gyorsabb, mint az elődje, s immáron kevesebb memóriával beéri, mint például a Chrome. Most azonban a Mozilla azt tanácsolja a Firefox-felhasználóknak, hogy haladéktalanul frissítsenek a még újabb változatra, hogy...

Nehéz lesz megszorítani a Google böngészőjét

2018. április. 05. 12:00
Továbbra is a Google Chrome a világ legnépszerűbb böngészője. A Microsoft Edge még mindig messze van attól, hogy igazi vetélytárs legyen. Márciusi adatok szerint a Chrome részesedése 61,77 százalék. Ez azt jelenti, hogy a Windows 10 felhasználók lecserélik az Edge-et a Chrome-ra – írja a Computerworld.

Kitaláljuk, melyik böngésző a legnépszerűbb

2017. július. 26. 20:54
A Google-t – szerteágazó tevékenysége ellenére – még ma is sokan keresőként emlegetik. Mint a Statista ábrája mutatja, a böngészők versenyét is megnyerte évekkel ezelőtt a Chrome-mal: a Google-é a világ első számú internetes platformja.

További 40 millióval kevesebben böngésznek a Microsofttal

2016. november. 04. 16:53
A NetApplications webelemző cég statisztikája szerint a Microsoft böngészőit használók tábora újabb 40 millióval csökkent októberben, így az idén már 300 milliónál is többen tértek át másik programra. Az Internet Explorer és az Edge együttes részesedése októberben 28,4 százalékot tett ki, ami 2,3 százalékpontos csökkenést jelent az előző hónaphoz képest. Ez a visszaesés volt a második legnagyobb a Microsoft fejlesztésű böngészők történetében: a rekordot május...

Letölthető iOS-re a Firefox

2015. november. 22. 17:48
Megjelent a böngésző almás rendszerhez szánt verziója. Megtalálható benne (majdnem) minden, ami miatt szerethető a Firefox. A Firefox for iOS a jól ismert és kényelmes Firefox-szolgáltatásokat kínálja a iOS operációs rendszerrel rendelkező készülékeken. Az eszközök – legyen az Linux, Windows, OSX, Android és most már iOS rendszerű – közötti szinkronizációt egységesen a Firefox Sync biztosítja. Használható az intelligens címsor az okos és testre szabható...

Chrome, Firefox, Explorer: most mindenki veszélyben van

2013. március. 24. 15:20
Mindegyik népszerű webböngésző szoftverben megtalálható az a súlyos biztonsági hiba, amit kihasználva a legkörültekintőbb felhasználók is átverhetők, és kártékony oldalra irányíthatók. A Chrome-ban, a Firefoxban, az Internet Explorerben és a Safariban is, tehát a felhasználók 99 százaléka által használt böngészők mindegyikében kihasználható a linkeléshez használt JavaScript hibája.

Vond be a felhasználókat a biztonsági rések feltárásába!

2013. július. 17. 13:16
A fejlesztőcégek sokszor szakembereket használnak alkalmazásaik biztonsági réseinek feltárására. A felhasználók bevonásával azonban sokkal hatékonyabbá tehető a folyamat. A Mozilla és a Google már évek óta alkalmazza a módszert: "vérdíjat" fizet azoknak a – nyilván szakértő – felhasználóknak, akik az alkalmazásaikban felfedezett biztonsági hibákat visszaküldik a cégnek. Idéntől a Facebook is bevezette ezt a módszert.

A magyarok közül egyre kevesebben használnak Internet Explorert

2012. június. 21. 05:46
Bár a Statcounter látogatottságmérő adatai szerint még mindig az Internet Explorer a legtöbbek által használt böngésző a világon, Magyarországon már egyértelműen le van maradva a Firefox és a Google Chrome mögött: részesedése mindössze 13 százalék - derül ki az NRC piackutató legfrissebb felméréséből, amelyet az MR2-Petőfi rádió Netidők című műsorának megbízásából készítettek.

összesen: 12 db | 10 db/oldal

1 2