Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "felnőttoktatás" cimkére.

Január 20-ig lehet jelentkezni keresztféléves szakképzésekre

2017. január. 10. 08:21
Január 20-ig lehet jelentkezni a keresztféléves szakképzésekre a helyi szakképzési centrumokban - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára az MTI-t. Cseresnyés Péter fontosnak nevezte, hogy minél többen éljenek a - 2015 szeptemberétől - ingyenes második szakképesítés lehetőségével, mivel egy új szakma megszerzésével érdemben bővülnek a lehetőségek a munkaerőpiacon.

Felnőttképzés és az infokommunikációs technológiák - Infotér elemzés

2012. június. 21. 08:22
Napjaink szakirodalmát vizsgálva azt tapasztaljuk, hogy a legtöbb szerző a felnőttképzés és az IKT kifejezéseket kizárólag az e-learning segítségével kapcsolja össze. A híd szerep kétség kívül jelentős, de egyáltalán nem kizárólagos kapcsolatot jelent. Sőt a kérdéskört alaposabban megvizsgálva számos bizonyítékot találunk arra, hogy az e-learning csak az egyik – de messze nem a legerősebb – összekötő szál a felnőttképzés és az IKT fogalmak között.

Matolcsy szerint felesleges informatikát tanítani a felnőttképzésben

2011. június. 09. 02:46
Eltörölné a kötelező informatikaoktatást a felnőttképzésben Matolcsy György - számolt be a Magyar Nemzet kedden a nemzetgazdasági miniszter által a parlamentnek beterjesztett törvénymódosító javaslatcsomag alapján.