Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
272 találat a(z) "fejlesztés" cimkére.

Már lehet regisztrálni a Modern Vállalkozások Programja, Digitális cégbiztonság online konferenciára!

2021. március. 11. 12:12
Március 31-én, 13 órától újra MVP online konferencia! Ez alkalommal a téma a digitális cégbiztonság!

Robotokkal gyorsítja az ügyintézést a Belügyminisztérium

2021. március. 01. 13:38
Arcfelismerő rendszer alapú azonosítás, virtuális orvosi rendelők, hangalapú leiratozó csak néhány a Belügyminisztérium mesterséges intelligenciával támogatott fejlesztései közül. A cél az, hogy az ügyintézések folyamatát minél jobban felgyorsítsák.

Hol tart a magyar egészségügy digitalizációja?

2021. február. 15. 11:00
A digitalizáció folyamatosan formálja az egészségügyet, Magyarország ebből a szempontból jó helyzetben van, hiszen egy egységes, modern rendszer áll az orvosok és betegek rendelkezésére. Szócska Miklóssal arról beszélgettünk, mire számíthatunk a jövőben.

Mesterséges intelligencia fogja segíteni a határátlépést

2021. április. 14. 10:07
A koronavírus-járvány alaposan átírta az utazási szokásokat, a jövőben a mesterséges intelligencia nagy szerepet kap majd a határátlépés folyamatában. Hajzer Károly, a Belügyminisztérium informatikai helyettes államtitkára szerint a cél az, hogy az országból való ki- és belépés minél gördülékenyebben menjen.

Technológiai áttörésekre fókuszál az Invitech

2020. október. 30. 13:54
Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány következtében a munkavégzés, az oktatás, a kereskedelem és a szórakozás is egyre inkább az online térbe költözött. A megnövekedett terhelést a távközlési hálózatok jól bírták, ám az Invitech munkatársai már nem csak a járvány okozta helyzetre, hanem a technológiai áttörésekre fókuszálnak.

A Modern Vállalkozások Programja is ott lesz!

Magyarország az 5G élvonalában konferencia

2020. október. 27. 12:05
Ha szeretne többet megtudni a Modern Vállalkozások Programjáról, akkor regisztráljon Ön is az 5G Plenáris és szakmai konferencia 2020 című eseményre, és keresse fel a virtuális kiállítótérben standunkat!

Összecsukható konténerekkel lép az izraeli védelmi piacra egy magyar start-up

2020. január. 21. 13:00
Percek alatt szerelés nélkül összecsukható és nyitható konténerekkel lép az izraeli védelmi piacra a Continest Technologies Zrt. - közölte a magyar start-up vezérigazgatója hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Okosautók: mérföldkövek a technológiai fejlesztésekben

2020. január. 20. 10:00
A Dolgok Internete (IoT) tovább folytatja térhódítását a városokban és az utakon. A hálózatba kapcsolat autó (connected car) ma már egyáltalán nem jelent futurisztikus megoldást, és egyre gyakrabban találkozni ilyen járművekkel a forgalomban.

Az MKB Bank digitális transzformációjának alapjai

2020. január. 06. 11:06
Menedzsment és emberi kérdések: ezzel a két fontos, a digitalizációt is mélyen érintő alapfogalommal kezdte előadását az MKB Bank elnök-vezérigazgatója. Változnak az ügyfelek, s szabályok, a technológia és persze maguk a bankok is, ebben s sokváltozós képletben kell jó megoldásokat találni. A bankolási szolgáltatások innovációs versrenyében pedig komoly felelőssége van az azokat szabályozó politikának is. Dr. Balog Ádám érdekfeszítő előadásában több kritikát is...

Ráncfelvarráson estek át a Google-eszközök

2019. november. 04. 11:00
A fejlesztések leginkább csak könnyebb kezelhetőséget és apró kényelmi változásokat hoztak, a készülékek viszont már az élővizekből kihalászott, újrafeldolgozott műanyagból (is) készülnek.

összesen: 272 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11