Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
268 találat a(z) "fejlesztés" cimkére.

Technológiai áttörésekre fókuszál az Invitech

2020. október. 30. 13:54
Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány következtében a munkavégzés, az oktatás, a kereskedelem és a szórakozás is egyre inkább az online térbe költözött. A megnövekedett terhelést a távközlési hálózatok jól bírták, ám az Invitech munkatársai már nem csak a járvány okozta helyzetre, hanem a technológiai áttörésekre fókuszálnak.

A Modern Vállalkozások Programja is ott lesz!

Magyarország az 5G élvonalában konferencia

2020. október. 27. 12:05
Ha szeretne többet megtudni a Modern Vállalkozások Programjáról, akkor regisztráljon Ön is az 5G Plenáris és szakmai konferencia 2020 című eseményre, és keresse fel a virtuális kiállítótérben standunkat!

Összecsukható konténerekkel lép az izraeli védelmi piacra egy magyar start-up

2020. január. 21. 13:00
Percek alatt szerelés nélkül összecsukható és nyitható konténerekkel lép az izraeli védelmi piacra a Continest Technologies Zrt. - közölte a magyar start-up vezérigazgatója hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Okosautók: mérföldkövek a technológiai fejlesztésekben

2020. január. 20. 10:00
A Dolgok Internete (IoT) tovább folytatja térhódítását a városokban és az utakon. A hálózatba kapcsolat autó (connected car) ma már egyáltalán nem jelent futurisztikus megoldást, és egyre gyakrabban találkozni ilyen járművekkel a forgalomban.

Az MKB Bank digitális transzformációjának alapjai

2020. január. 06. 11:06
Menedzsment és emberi kérdések: ezzel a két fontos, a digitalizációt is mélyen érintő alapfogalommal kezdte előadását az MKB Bank elnök-vezérigazgatója. Változnak az ügyfelek, s szabályok, a technológia és persze maguk a bankok is, ebben s sokváltozós képletben kell jó megoldásokat találni. A bankolási szolgáltatások innovációs versrenyében pedig komoly felelőssége van az azokat szabályozó politikának is. Dr. Balog Ádám érdekfeszítő előadásában több kritikát is...

Ráncfelvarráson estek át a Google-eszközök

2019. november. 04. 11:00
A fejlesztések leginkább csak könnyebb kezelhetőséget és apró kényelmi változásokat hoztak, a készülékek viszont már az élővizekből kihalászott, újrafeldolgozott műanyagból (is) készülnek.

Íme, az idei CES legfurcsább fejlesztései

2019. január. 22. 09:00
Habár a CES elsősorban technológiai világkiállítás, a nagy számok törvénye alapján itt is előfordulnak meglepő, nem éppen szokványos fejlesztések, különösen a viselhető kiegészítők között. Lássuk, mik is voltak ezek 2019-ben!

Az MFB finanszírozási programot indít a családi vállalkozások generációváltására

2019. január. 17. 13:00
Új tőkefinanszírozási programot indít a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) csoport annak érdekében, hogy segítse a generációváltást olyan családi vállalkozások esetében, ahol a családon belüli utódlás nem megoldott, ezért veszélybe kerülhet a működőképesség fenntartása és a cégben felhalmozott értékek megőrzése - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

Autóipari fejlesztésekben működik együtt az LG és a Microsoft

2019. január. 15. 10:00
Együttműködésre lép az LG Electronics (LG) és a Microsoft. A dél-koreai és az amerikai nagyvállalat szándéknyilatkozatot írt alá az LG önvezetőautó- és infotainment-rendszereinek fejlesztésére.

Milyen kárt okozna a Huawei kizárása az európai 5G fejlesztésnek?

2019. február. 07. 13:00
Nagyban zajlik a Huawei botrány, aminek következő fáziásba érkeztünk. Most épp arról zajlik a diskurus, mennyire maradna le Európa a következő generációs mobil távközlési hálózatok telepítésében az Egyesült Államok és Kína mögött, ha a kormányok kizárnák a kínai Huawei Technologies Co. vállalatot a hálózati tenderekből?

összesen: 268 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11