Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
264 találat a(z) "fejlesztés" cimkére.

Okosautók: mérföldkövek a technológiai fejlesztésekben

2020. január. 20. 10:00
A Dolgok Internete (IoT) tovább folytatja térhódítását a városokban és az utakon. A hálózatba kapcsolat autó (connected car) ma már egyáltalán nem jelent futurisztikus megoldást, és egyre gyakrabban találkozni ilyen járművekkel a forgalomban.

Ráncfelvarráson estek át a Google-eszközök

2019. november. 04. 11:00
A fejlesztések leginkább csak könnyebb kezelhetőséget és apró kényelmi változásokat hoztak, a készülékek viszont már az élővizekből kihalászott, újrafeldolgozott műanyagból (is) készülnek.

Íme, az idei CES legfurcsább fejlesztései

2019. január. 22. 09:00
Habár a CES elsősorban technológiai világkiállítás, a nagy számok törvénye alapján itt is előfordulnak meglepő, nem éppen szokványos fejlesztések, különösen a viselhető kiegészítők között. Lássuk, mik is voltak ezek 2019-ben!

Az MFB finanszírozási programot indít a családi vállalkozások generációváltására

2019. január. 17. 13:00
Új tőkefinanszírozási programot indít a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) csoport annak érdekében, hogy segítse a generációváltást olyan családi vállalkozások esetében, ahol a családon belüli utódlás nem megoldott, ezért veszélybe kerülhet a működőképesség fenntartása és a cégben felhalmozott értékek megőrzése - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

Autóipari fejlesztésekben működik együtt az LG és a Microsoft

2019. január. 15. 10:00
Együttműködésre lép az LG Electronics (LG) és a Microsoft. A dél-koreai és az amerikai nagyvállalat szándéknyilatkozatot írt alá az LG önvezetőautó- és infotainment-rendszereinek fejlesztésére.

Milyen kárt okozna a Huawei kizárása az európai 5G fejlesztésnek?

2019. február. 07. 13:00
Nagyban zajlik a Huawei botrány, aminek következő fáziásba érkeztünk. Most épp arról zajlik a diskurus, mennyire maradna le Európa a következő generációs mobil távközlési hálózatok telepítésében az Egyesült Államok és Kína mögött, ha a kormányok kizárnák a kínai Huawei Technologies Co. vállalatot a hálózati tenderekből?

A konkurencia a vízen is látja már, hol a hajó – appok a vitorlásversengés szolgálatában

2019. augusztus. 21. 07:46
Akárcsak a többi sportág, úgy a vitorlás sport is komoly fejlődésen ment át az adatok felhasználását és a sportba való integrálását illetően. A legújabb technológiákról és a tokiói világversenyre való felkészülést segítő appokról Dr. Kollár Lajossal, a Magyar Vitorlás Szövetség elnökével beszélgettünk.

Felkészültek az egyetemek: új IT rendszerrel várják a tanév indulását

2019. augusztus. 12. 12:00
Új informatikai rendszert vezetett be 15 hazai egyetem. A csaknem 4 milliárd forintos EU-projektnek köszönhetően a felsőoktatási intézmények hatékonyabban tudnak működni.

Miként tud segíteni az erdélyi tehetségeknek az anyaország?

2019. augusztus. 07. 13:17
Miként lesznek sikeresek az erdélyi tehetségek? Miben segíthet az anyaország? Beszélgetés magyar szakértők és erdélyi kollégák közreműködésével.

SMARTOK vagyunk?!

2019. augusztus. 05. 12:45
Várostervező alkalmazás bemutatása, ahol kiterjesztett valóság és virtuális valóság segítségével megjeleníthetőek a kijelölt helyre tervezett ingatlanok. A felhasználók körbejárhatják, felnagyíthatják és különböző viszonyok között tekinthetik meg az objektumokat, amit később értékelni is tudnak egy esetleges lakossági fórum vagy ingatlanfejlesztő vállalat megbeszélése alatt.

összesen: 264 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11