Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
476 találat a(z) "Facebook" cimkére.

Ingyen lehet marketinget tanulni a Facebookról

2017. november. 12. 09:32
A Blueprint nevű globális képzési program egymillió kis- és középvállalkozást okít világszerte. A Facebook Blueprint egy ingyenes online képzési és minősítési program, amelyet a Facebook 2015-ben indított el azért, hogy elősegítse vele a kis-, és középvállalatok növekedését. A programhoz idén novemberre már 1 millió vállalkozás csatlakozott világszerte.

Ez az új álláskereső Magyarországon is elér mindenkit

2017. november. 09. 07:00
Tegnap óta olyan álláskereső működik hazánkban is, ami telepítés nélkül jelen van a magyar felhasználók tömegeinek a számítógépén, mobilján. Ez a közösségi oldal magyar felületén az “Álláslehetőségek a Facebookon” néven látható. Cikkünk írásakor ugyan még kevés állás látható rajta – de hát minden kezdet nehéz. Nemrég, a nagy dérrel-dúrral beharangozott Piactér (Marketplace) indult el az ünnepélyes startot hetekkel lekésve. Ellenben azóta is sok szürreális holmit...

Megmutatjuk, hogyan verhetik át hamis OTP bankos címmel a Facebookon

2017. november. 01. 06:26
Ki gyanakodna gyanús tartalomra, ha mondjuk, például hazánk nagy kereskedelmi bankjának a hirdetményét pillantja meg a Facebookon? Látszólag bonyolult programozói feladatról van szó, pedig könnyen átláthatjuk a Makay.net kiberbiztonsági cég által bemutatott módszer működését. A támadási technikával megszerezhetik a gyanútlan internetezők adatait (például bankkártya adatait, belépési azonosítóit) vagy manipulációra használhatják, akár célzott, egy-egy személy...

Facebook tippek: beállítások, amiket ajánlott betartani

2017. március. 23. 08:09
Néha a pillanat hevében olyasmit is posztolunk, amit később megbánunk. Vagy éppen mások helyezik el az idővonalunkon. Érdemes a magánéletünket valamivel jobban biztonságban tudni a közösségi oldalon néhány alapbeállítás segítségével – ha még nem tettük volna meg. Pár kattintással sok későbbi kényelmetlenséget lehet elhárítani.

Milyen trükkel tarolt az Uber, az Apple és a Facebook?

2017. március. 10. 14:59
A gépek már gondolkodnak, a modern háborúkat pedig képlékeny robotokkal és „okos porral” vívják majd.

Mégis lesz NEM TETSZIK gomb a Facebookon

2017. március. 09. 10:03
Csak nem a hírfolyamban, ahol annyian várták, hanem a Messengerben. Emojiként bújik elő a közösségi oldal köpönyegéből.

Pedofilok cserélhetik a Facebookon gyerekek „nemiségre utaló” képeit

2017. március. 08. 06:10
Hiába jelentették a kiskorúak bántalmazására alkalmas fotókat, százból összesen tizennyolcat távolított el a közösségi oldal.

A Facebook alapítója tiszteletbeli diplomát kapott a Harvardon

2017. május. 29. 07:57
Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója tiszteletbeli diplomát kapott a Harvardon, az Egyesült Államok egyik legrégibb, a világ egyik legjobb egyetemén. Zuckerberg, aki annak idején kimaradt a Harvardról, csütörtökön visszatért a Massachusetts állambeli Cambridge-ben lévő tekintélyes tanintézménybe, és ő mondta el az amerikai egyetemeken hagyományos ünnepi évzáró beszédet. Mielőtt szólásra emelkedett, átvette az egyetem tiszteletbeli doktori címéről szóló oklevelet.

Kiszivárgott a Facebook belső szabálykönyve

2017. május. 22. 07:30
A terrorizmusról, az erőszakról és a sexuális tartalmak szabályozásáról szól a titkos belső szabálykönyv - olvasható a The Guardian internetes oldalon. A Facebook titkos szabályai és irányelvei alapján eddig bárki bármit közzé tehetett a világhálón. A The Guardian szerint ez egy globális vitához vezett a közösségi média szabályaival és etikájával kapcsolatban.

Az Európai Bizottság 110 millió euróra büntette a Facebookot

2017. május. 19. 07:23
34 milliárd forintnak megfelelő összegű pénzbírság megfizetésére ítélte az Európai Bizottság (EB) a Facebookot, arra hivatkozva, hogy az amerikai vállalat "félrevezető és téves információkat" közölt a Whatsapp üzenetküldő 2014-es felvásárlásakor - jelentette be a testület csütörtökön. A bizottság elsősorban azt kifogásolja, hogy az érintettek azt állították a felvásárlás versenyjogi vizsgálatakor, hogy “nem képesek automatikusan összekapcsolni ugyanazon...

összesen: 476 db | 10 db/oldal

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14