Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
15 találat a(z) "Európa" cimkére.

Így teljesítenek a magyar kkv-k a digitális Európában

2019. március. 20. 12:00
A kis- és közepes vállalkozások az Európai Unió összes cégének a 99%-át teszik ki, a munkahelyek kétharmadát biztosítják, ezzel a régió gazdaságának a hajtóerejének tekinthetők.

Egész Európában, hazánkban is új mobilfizetési rendszer indul

2018. november. 21. 12:00
Az egész kontinensen egységes mobilfizetési rendszert fejleszt a norvég Auka.

Máris érezhető a Brexit hatása Európában

2018. július. 06. 09:00
Az Európai Unióba irányuló brit export éves szinten 6,8 százalékkal nőtt a tavalyi első negyedévhez képest, míg az uniós kivitel Nagy-Britanniába csak 0,9 százalékkal – áll a hitelbiztosító tanulmányában. Az Atradius elemzői szerint ezt a font gyengülése okozza. A brit valuta 2016 júniusa óta 14 százalékkal romlott az euróhoz képest, ami növelte a brit áruk versenyképességét az EU-ban. A szakértők az árfolyam stabilizálódására számítanak az idén, de ha a kilépési...

Európa majdnem 50 milliárd eurót költ digitális reklámra

2018. augusztus. 29. 09:00
Közép- és Kelet-Európa az egyik leggyorsabban fejlődő digitális piac Európában. Átlag feletti növekedési dinamika, kedvező gazdasági lehetőségek és kulturális környezet teszi vonzóvá a régiót az exportra készülő hazai vállalkozások számára.

Európa élen jár az ipari robotok alkalmazásában

2016. október. 03. 11:02
Vezet az ipari robotok alkalmazásában az Európai Unió, de a legnagyobb növekedés az elkövetkező években Kínában várható - állapítja meg az International Federation of Robotics (IFR) jelentése.

Szigorítanák a netsemlegességet szavatoló előírásokat az Európai Unióban

2016. június. 06. 17:38
A netsemlegességet szavatoló előírásokat szigorítaná az Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testületének (BEREC) hétfőn közzétett új szabályozási iránymutatása, amelynek értelmében az internetszolgáltatók kizárólag akkor részesíthetnének előnyben bizonyos szolgáltatásokat, ha az valójában indokolt.

Összekapcsolnák hálózataikat Európa vezető távközlési cégei

2013. január. 09. 12:09
Hálózataik egyesítését tervezik Európa vezető távközlési vállalatai a Financial Times szerdai beszámolója szerint. A brit üzleti napilap szerdai számában bennfentesektől származó információkra hivatkozva azt írta: a szakma nagyágyúi - Deutsche Telekom, Telefonica, France Telecom, Telecom Italia - a kérdést az Európai Unió versenypolitikáért felelős biztosával, Joaquin Almuniával vitatták meg egy minap lezajlott magánmegbeszélésen.

Az európai hatóságok vizsgálják a Google szabályait

2013. február. 19. 00:20
A keresőóriás nem adott megfelelő válaszokat a korábban megfogalmazott aggályokra, ezért az európai adatvédelmi hatóságok tovább vizsgálják a Google tavaly márciusban elfogadott adatvédelmi szabályait. Hétfői genfi bejelentés szerint a hatóságok úgy vélik: "magas szintű kockázatot" jelent, hogy a Google nyomon tudja követni felhasználóinak tevékenységét és adatait szinte valamennyi felületén, beleértve a Youtube videomegosztót és a Gmail levelezőprogramot. A...

Az európai adatvédelmi biztos véleménye a belső piaci elektronikus azonosítással kapcsolatban

2013. február. 04. 07:42
Az európai adatvédelmi biztos üdvözli a javaslatot, mivel az hozzájárulhat a megbízható elektronikus szolgáltatások és az azonosítási rendszerek uniós szinten megvalósuló kölcsönös elismeréséhez (és elfoga­dásához). Üdvözli továbbá egy olyan közös követelményrendszer létrehozását, amelyet az elektronikus azonosító eszközök kibocsátóinak és a megbízható szolgáltatóknak egyaránt teljesíteniük kell.

Informatikai támadás európai szimulációs gyakorlata - Cyber Europe 2012

2012. október. 05. 08:05
Az EU egészére kiterjedő gyakorlat keretében több száz kibernetikai biztonsági szakember tette próbára felkészültségét csütörtökön egy színlelt informatikai támadás "kereszttüzében" - közölte az Európai Bizottság. A Cyber Europe 2012 gyakorlat alatt több mint 1200 külön "biztonsági eseményre" - köztük a rendszerek lebénítását célzó, tízezrével özönlő kéretlen levelekre - kellett reagálnia a főbb pénzintézeteknek, távközlési vállalatoknak, internetszolgáltatóknak,...

összesen: 15 db | 10 db/oldal

1 2