Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
40 találat a(z) "elektromos autó" cimkére.

A Renault öt éven beül elektromos autóval is megjelenik a piacon

2019. szeptember. 12. 11:00
Kevesebb mint öt éven belül elérhetők lesznek Európában a 10 ezer euró körüli Renault elektromos autók Thierry Bolloré, a járműgyártó-vállalat vezérigazgatója szerint.

A magyarok 29 százaléka már elektromos autót venne

2019. október. 29. 10:00
A magyarok Európa élmezőnyében vannak az elektromosautó-vásárlási szándékot illetően. A magyarokat csak a románok és olaszok előzik meg a felmérés szerint: mind a keleti szomszédunknál, mind Olaszországban az autót vásárolni tervezők 36 százaléka venne elektromos járművet. Szintén meglepetés, hogy az amúgy nagyon környezettudatos németeknél csak 16 százalék döntene e-autó vásárlása mellett.

A SEAT elektromos és hibrid autókkal jelenik meg a piacon

2019. március. 29. 08:00
A márkának új szerep jut a következő időszakban a Volkswagen konszernen belül, a spanyol cég által fejlesztett elektromos alapokra más márkák is építkeznek majd - mondták el a cég éves konferenciáján.A SEAT új elektromos stratégiájának részeként 6, tisztán elektromos és plug-in hibrid változatot dob piacra 2021 elejéig - jelentette be a cég szerdán.

Lélegzetelállító elektromos luxusautóval gurulhat az utakra

2019. március. 11. 12:00
Az idei Genfi Autószalonon mutatták be a Pininfarina autómárka bivalyerős 1900 lőerős modelljét, amely a nem versenyautó kategóriában pályázhat a leggyorsabb sportautó címére. És hab a tortán, hogy a Battista teljesen elektromos meghajtású.

A 89. Genfi Nemzetközi Autókiállítás elhozta a jövőt

2019. március. 06. 11:00
A korábbi éveknél hangsúlyosabban jelennek meg az elektromos autók és az új technológiák a 89. Genfi Nemzetközi Autókiállításon, amely kedden a sajtónappal vette kezdetét.

Új fizetési megoldás érkezik az e-autók töltésére

2019. május. 30. 10:00
A magyarországi áramszolgáltatók közül elsőként az ELMŰ-ÉMÁSZ vezet be kWh-alapú el-számolást és fizetést az e-autó töltőin, amelynek tesztüzeme május 28-án kezdődik. A megoldás digitális, a fizetés az eCharge+ applikációban rögzített bankkártyával történik. A töltési szolgáltatás üzleti alapra helyezésével a társaság célja a minőség fenntartása és növelése.

Az elektromos önjáró taxik komoly előnyt adnának a környezetvédelemnek

2019. július. 18. 10:00
Elektromos önjáró taxiflotta használatával a hagyományos gépkocsikéhoz képest akár 87 százalékkal csökkenthető lenne az üvegházhatású gázok kibocsátása a városokban - vélik a Michigani Egyetem szakemberei által vezetett tanulmány készítői.

Hanggenerátorral kell felszerelni az elektromos autókat

2019. július. 01. 06:00
Július 1-től az új típusú hibrid és elektromos autókat kizárólag hanggenerátorral felszerelve lehet forgalomba hozni az Európai Unió tagállamaiban, hogy a szinte zajtalan járművek észlelése könnyebb legyen a gyalogosoknak és a kerékpárral közlekedőknek – hívta fel a figyelmet az EY üzleti tanácsadó.

Okostelefonról is indítható lesz az elektromos autók töltése

2019. január. 31. 09:55
Az elektromos töltőállomásokat üzemeltető NKM Mobilitás Kft. bővíti telefonos applikációját, az új funkcióval a Mobiliti néven működő országos hálózat töltőit már az applikációból tudják majd csatlakozás után elindítani az ügyfelek – közölte a Nemzeti Közművek az MTI-vel.

Kína nem tekinti egyedül üdvözítő megoldásnak az elektromos mobilitást

2019. december. 16. 20:00
Kína nem tekinti egyedüli üdvözítő megoldásnak az elektromos mobilitást, hanem nagy hangsúlyt helyez a jövőben az alternatív üzemanyagot használó belsőégésű motorok fejlesztésére és használatára is - írja a német FOCUS Online hírportál a sanghaji JSC Automotive üzleti tanácsadó cég elemzését idézve.

összesen: 40 db | 10 db/oldal

1 2 3 4