Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
35 találat a(z) "e-learning" cimkére.

Szemléletformálás az MVP nagy sikerű újításában

2018. szeptember. 18. 08:01
Videós anyagok, e-learninges feladatok, személetformáló érdekességek – az MVP számos alternatívát kínál a kis-középvállalkozások döntéshozói számára a napra készség jegyében. A digitális fejlettségről, és a szemléletformáló anyagok sikerességéről beszélgettünk.

Ingyenes online segítség a matek érettségihez

2018. március. 27. 18:14
Már csak egy hónap van hátra a 2018-as matematika érettségi időpontjáig. Egy újdonság most közel 80 ezer érettségizőnek segíthet a matematika érettségi előtt. A felkészülés nagyon sok diák számára szörnyű kínlódást jelent, sokan pedig csak most kezdenek majd hozzá a 4 éves anyag ismételéséhez.

Tanulást forradalmasító alkalmazás nyert az Imagine Cupon

2018. április. 06. 06:53
Ha a tanulás élmény, akkor kevesebb időbe kerül és sokkal mélyebb tudást jelent a fiatal generációknak: ki kell használni az iskolában is az okostelefon iránti vonzalmat. Erre a gondolatra épül az innobie csapat Eddie nevű fejlesztése, mely a Microsoft Imagine Cup verseny hazai döntőjén aratott győzelem után a régiós fordulón képviseli hazánkat.

Előbbre járnak a diákok, mint az iskola

2017. október. 31. 07:22
Kütyüben a tudás: friss amerikai kutatás szerint tízből nyolc diák okostelefonján talál segítséget a tanuláshoz. Bár a tengerentúlon az iskolák digitális felszereltsége lényegesen jobb, mint a világ nagyobb részén, egy átfogó amerikai kutatás szerint a diákok 56 százaléka otthon gyakrabban és több technológiai eszközt használ a tanuláshoz, mint az osztályteremben.

Tanulás 2.0 – Igen, lehet telefonnal tanulni

2017. október. 23. 10:48
Táblagép, alkalmazások, online jegyzetek és tanfolyamok – a Z generáció tanulási szokásai jelentősen átalakulnak. A hagyományos tankönyvek nem tűnnek el az oktatásból, de az ingyenes mobil alkalmazásoknak és e-learning tananyagoknak köszönhetően a tanulás részben beköltözik az online térbe. Egyre több iskola alkalmaz táblagépeket oktatási eszközként, és a tervek szerint jövőre digitális kísérleti program részeként mintegy húszezer ötödik osztályos diák kaphat...

Harmadszor indul el a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram

2017. október. 06. 13:54
Harmadik alkalommal hirdeti meg a kormány a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramot. A TKÖ Program keretében a felvételt nyert ösztöndíjasok szakmai gyakorlatának időtartama 12 hónap, amelyet a fővárosi vagy megyei kormányhivatalnál töltenek el. A projekt várható időtartama: 2018. február 1. - 2019. január 31.

Deutsch: 5 százalékra csökken az internethasználat áfája jövő évtől

2017. március. 01. 11:40
Az internethasználat áfája 5 százalékra csökken 2018 január elsejétől a Digitális Jólét Program (DJP) 2017-2018-as évekre vonatkozó munkaterve szerint - mondta Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos szerdán Budapesten. Az Evolution - Az online evolúció két napja címmel megrendezett konferencia megnyitóján hozzátette: a mintegy száz szakértő segítségével elkészült program széleskörű szakmai és társadalmi vitája a következő 2-3...

Elindult a Digita online tudásmegosztó portál

2017. január. 23. 14:10
A Magyar Kultúra napján nyitotta meg kapuit az ország első olyan e-learning felülete, amely lehetőséget teremt a díjmentes publikálásra, ugyanakkor az oktatók és szerzők jelentős bevételre tehetnek szert tananyagaik online értékesítéséből. A kizárólag magyar fejlesztők munkája nyomán megvalósuló projekt mérföldkőhöz érkezett: a tudásukat megosztani kívánók elkezdhetik feltölteni tananyagaikat.

Új program a fiatalok vállalkozóvá válásának elősegítésére

2017. február. 22. 10:12
Indul a Lépj a piacra! program szerdán a fiatalok vállalkozóvá válásának elősegítésére - nyilatkozta Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára az MTI-nek kedden. Hangsúlyozta, a program felkészíti az új egyéni vagy mikrovállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező fiatalokat saját vállalkozás indítására.

Új GINOP-pályázat: jöhet az új „országos állásportál”

2017. február. 08. 22:31
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Vállalati felelősségvállalás ösztönzése és állásfeltárás” című (GINOP-5.3.6-17) felhívás. A felhívás célja „egy komplex állásfeltáró-közvetítő és tanácsadó, illetve professzionális HR- szolgáltatásokat nyújtó rendszer kiépítése, mely megvalósítása során építkezik a munkaadók társadalmi felelősségvállalására, elsősorban a felelős foglalkoztatói magatartás kialakításán keresztül” – olvasható a hivatalos pályázati portálon.

összesen: 35 db | 10 db/oldal

1 2 3 4