Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
4 találat a(z) "Duolingo" cimkére.

Társaloghat a telefonjával, ha fél megszólalni idegen nyelven

2016. október. 12. 07:30
Élőszóban még nem, de írásban már cseveghetünk a Duolingo chatrobotjával. Chatrobotokat eddig főként az online kereskedő cégek alkalmaztak, de eljött az idő, hogy a csevegő robot tényleg azt csinálja, amire neve kötelezi: beszélgessen. Az ingyenes és expressz nyelvtanulást hirdető Duolingo elindította saját chatbotját; a virtuális nyelvtanár a mobilba költözik, bár egyelőre csak az iOS-t támogatja.

Már 1,8 millió magyar használja a Duolingo nyelvtanuló alkalmazást

2016. december. 30. 13:09
Az egy évvel korábbinál háromszor több, 1,8 millió magyar felhasználója lett 2016 végére a Duolingo internetes nyelvtanuló platformnak, amelyen több mint 200 ezer külföldi magyarul kezdett el tanulni. A világszerte 150 millió felhasználót számláló ingyenes alkalmazás most indított új szolgáltatásával a családtagok, barátok, ismerősök csoportokat hozhatnak létre, ahol egymást segítve, egymást motiválva tanulhatnak nyelveket - tájékoztatta a cég az MTI-t pénteken.

Olcsó és elismert nyelvvizsgát kínál a Duolingo a magyaroknak

2014. július. 29. 08:34
A több mint 620 ezer regisztrált magyar, és világszerte 30 millió felhasználóval rendelkező, ingyenes Duolingo nyelvoktató alkalmazás fejlesztője elindította új, nyelvvizsgáztató szolgáltatását. A Google támogatásával megvalósult kezdeményezés célja, hogy az alkalmazással a világ bármely pontján lehetőséget biztosítson a nyelvvizsgázni akaróknak céljaik megvalósításához, akár álláskeresésről akár továbbtanulásról van szó.

Magyarul is elérhető a világ egyik legnépszerűbb nyelvoktatója

2014. február. 03. 07:23
Ingyenesen és magyar nyelven is elérhetővé vált a világ egyik első számú idegennyelv-tanulási platformja, a Duolingo, amelynek felhasználói teljesen ingyen tanulhatnak nyelveket az interneten, valamint az iPhone- és Android-alkalmazásokon keresztül. A húszmilliós felhasználói táborral rendelkező oktatóprogram különlegessége, hogy nyelvi tanfolyamait a játékokhoz hasonlóan fejlesztették ki, ezért a tanulás élménye egyszerre jutalmazó és addiktív - olvasható a cég...