Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "díjak" cimkére.

beszélgetés Sass Katalinnal, a NEXON tulajdonos- ügyvezetőjével

Sass Katalin: Érzelmi intelligencia is kell egy cég irányításához

2014. október. 12. 14:03
3000 ügyfél, több mint 200 alkalmazott, 25 év folyamatos munka, társadalmi felelősségvállalás - Sass Katalinnal, a piacvezető NEXON tulajdonos- ügyvezetőjével beszélgetünk szakmáról, karrierről, a nők helyzetéről az IT területen, a siker titkáról. Az apropó: az IT Business Inside rendezvényén, Sass Katalin volt az egyetlen nő a 2014-es év top 25 ICT menedzsere között, és egyből a rangos 10. helyen végzett.

Európa legrangosabb startup-díját nyerte el a Prezi

2014. június. 11. 15:28
Európa legrangosabb startup-díjának, a The Europas Awardsnak az egyik kategóriáját - a legjobb alapítóknak járót - nyerte el kedd este Londonban a Prezi magyar szoftverfejlesztő cég - közölte a cég PR-menedzsere az MTI-vel. A londoni zsűri a döntőbe jutott hat startup közül választotta ki a nyertest. Indoklása szerint a magyar cég sikere egész Európában példaértékű. Árvai Péter alapítót szerda este fogadja David Cameron brit miniszterelnök - tette hozzá Faix...

Átadták a 2013-as Ericsson-díjakat

2013. június. 04. 15:02
2013. június 4-én adták át az idei Ericsson-díjakat, idén már tizenötödjére. A díjat évek óta a legelkötelezettebb, alapszintű oktatásban résztvevő matematika- és fizikatanároknak adja át a vállalat, azzal a céllal, hogy előmozdítsa a világszínvonalú hazai természettudományos alapképzés ügyét. A 250.000Ft anyagi elismeréssel járó díjban idén is nyolc pedagógus részesült, így immáron 178 tanár tartozik az Ericsson-díjasok köréhez.

A digitális belső piac – Infotér elemzés 2. rész

2011. november. 09. 15:27
A digitális belső piac elemzésének első részében a felhasználók online aktivitását mutattuk be, jelen írásunkban a hírközlési piac néhány érdekesebb szabályozási fejleményét vesszük górcső alá az Európai Bizottság vonatkozó jelentését segítségül hívva. Írásunkban szót ejtünk az intézményi környezetről, a szabályozási lépésekről, továbbá a szélessávú hálózatok fejlesztéséről, a mobil végződtetési díjakról, a televíziós piacról, valamint az adminisztratív...

Tájékoztató az NMHH eljárásaiért fizetendő új igazgatási szolgáltatási díjakról

2011. november. 07. 07:27
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke díjrendelettel szabályozta az NMHH Hivatalának, az NMHH elnökének és az NMHH Médiatanácsának egyes eljárásaiért megfizetendő díjak mértékét és megfizetésének módját (5/2011 (X.6.) NMHH rendelet) a médiaszolgáltatásokról és tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény felhatalmazása alapján.