Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "Digitális Turizmus" cimkére.

Egyre többet tud a budapesti okoshotel

2019. február. 15. 10:00
Egy éve nyitotta meg kapuit a KViHotel, amely Európa első négycsillagos, teljes egészében a vendég okostelefonja által vezérelt szállodája.

Modern Vállakozások Programja Budapesten - Váltson jegyet most a digitális turizmus fedélzetére

2018. június. 21. 09:10
A jövő turizmusában a kanapé királyai és az örök kalandorok egyaránt megkapják azt, amire vágynak. A digitalizáció ugyanis olyan forradalmi megoldásokat és technológiai innovációkat kínál, amelyek minden igényt képesek kielégíteni. De hogy néz ki a digitális turizmus a gyakorlatban? Milyen futurikusnak hangzó, ámde megvalósítható példák léteznek? Vannak új online és digitális trendek kialakulóban? 2018.07.05-én, Budapesten nem marad kérdés megválaszoltalanul.

Középpontban a digitális turizmus

2018. július. 10. 09:07
A turisztikai ágazatban is egyre nagyobb az igény az olyan korszerű informatikai megoldásokra, amelyek növelik az érintett vállalkozások versenyképességét, és megfelelően kiszolgálják a hazánkba látogató turisták igényeit. A digitalizáció sok tekintetben megoldást nyújthat a problémákra. A Modern Vállalkozások Programjának legutóbbi állomásán a digitális turizmus volt a középpontban. A résztvevők jó tanácsokat és ötleteket kaphattak vállalkozásuk fejlesztésére,...

MVP-KMR: Digitális turizmus, avagy beköszönthet az automatizált hotelek kora?

2018. július. 03. 07:26
Automatizált recepciós, robot londiner – a digitalizáció a turizmust is új köntösbe bújtatta. Az MVP utolsó előtti szakmai napján kiderül, hogy hazánk hol tart az ágazat digitalizációjában, ahogy az is, hogy milyen külföldön már bevált technológiák érhetők el az itthoni vendéglátó- és szállodaipari vállalkozások versenyképességének növelésének érdekében.

Digitális Turizmus: a szektor infokommunikációs fejlesztéséről egyeztettek az érintett szervezetek

2017. november. 30. 08:44
A turisztikai szektorban is egyre nagyobb az igény az olyan korszerű informatikai megoldások iránt, melyek növelik az érintett vállalkozások versenyképességét, és megfelelően kiszolgálják a hazánkba látogató turisták igényeit. A jövő év első negyedévének végére elkészülő Digitális turizmus-fejlesztési stratégia megalapozása és támogatása érdekében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Modern Vállalkozások Program keretében a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara...