Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
69 találat a(z) "digitális" cimkére.

NAV: előtérbe kerültek a digitális kommunikációs csatornák

2020. szeptember. 09. 07:46
Az idén hétszázezerrel többen intézték adóügyeiket az ügyfélkapun, és nagyjából ugyanennyivel csökkent a Nemzeti Adó- és Vámhivatal(NAV) ügyfélszolgálatain személyesen megjelenő ügyfelek száma - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.

5 tipp szülőknek a technológia biztonságos használatához

2020. szeptember. 04. 21:46
Ugyan a diákok visszatértek az iskolapadba, fontos, hogy hasznosítsuk a technológia előnyeiről és kihívásairól megszerzett tapasztalatainkat. David Emm, a Kaspersky biztonsági kutatója összegyűjtött néhány fontos tanácsot, hogyan segíthetnek a szülők gyermekeiknek továbbra is biztonságban maradni az online térben.

Harmincfős csapat és mesterséges intelligencia is dolgozott a londoni 6:3 digitális felújításán

2020. november. 13. 12:30
Egy harmincfős csapat három hónapon keresztül dolgozott azon, hogy elkészüljön az 1953-as londoni 6:3-as magyar-angol labdarúgó-mérkőzés televíziós felvételének felújított, digitális változata, amely először november 25-én, az összecsapás 67. évfordulóján 18 órától lesz látható a Super TV2-n.

Járványbiztos cégalapítás, ingatlan-adásvétel – ügyvédi ellenjegyzés digitálisan

2020. március. 31. 11:30
Cégeljárás, ingatlan adásvételi szerződés: szinte mindenkinek automatikusan eszébe jut, hogy ezekhez a folyamatokhoz ügyvéd szükséges és az aláírás általában a jogi képviselő irodájában történik meg. Sokan nincsenek tisztában ugyanakkor azzal, hogy az ügyvédi ellenjegyzéshez kötött cégalapítást, cégmódosítást, vagy akár egy ingatlan adásvételt is el lehet intézni az ügyvéd előtti személyes jelenlét nélkül is, elektronikus úton.

A digitális térben zajlik idén a Föld órája

2020. március. 28. 06:44
A digitális térben zajlik idén a Föld órája, a Természetvédelmi Világalap (World Wildlife Foundation, WWF) március utolsó szombatjára idén is meghirdetette a kezdeményezést - közölte a WWF Magyarország pénteken az MTI-vel.

Orbán: a tanulók hétfőtől nem mehetnek iskolába, digitális oktatás veszi kezdetét

2020. március. 14. 06:14
A koronavírus elleni védekezés keretében tíz akciócsoportot állt fel, az oktatási munkacsoport első javaslata nyomán hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket és digitális munkarend lesz érvényben - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a kormány Facebook-oldalán péntek este közzétett videójában.

Digitális újítással készül a visszatérésre egy dán labdarúgóklub

2020. május. 11. 08:35
Az Aarhus GF egy olyan digitális újítással készül a dán labdarúgó-bajnokság újraindítására, amelynek segítségével futballmérkőzésre emlékeztető hangulatot teremthet zárt kapus rendezés esetén is.

Keretmegállapodást írt alá a Delta csoport a Digitális Kormányzati Ügynökséggel

2020. július. 28. 09:28
Nagy értékű keretszerződést írt alá a Delta csoport a központosított informatikai közbeszerzések lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökséggel (DKÜ) - tette közzé a Delta Technologies Nyrt. hétfőn, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Portfolio.hu: Az otthoni munkavégzés csak a kezdet: alapjaiban alakul át a munka világa

2020. július. 24. 06:57
A távmunkára való átállás az utóbbi idők egyik leglátványosabb eseménye volt a munka világában, azonban ez csak egy a számos változás közül, amelyek a digitalizáció révén rendkívül felgyorsultak az utóbbi hónapokban. A legmeghatározóbb változásokról, trendekről, és hogy ezek mely szférákban a legkézzelfoghatóbbak, a Dell Kliens megoldásokért felelős értékesítési vezetőjét, Veres Mónikát és magyarországi partnercégének, a 4iG-nek általános...

A G20 még az ősszel megegyezne az egységes digitális adózásról

2020. július. 23. 06:03
A G20-as országok pénzügyi vezetőinek vasárnapi megbeszélésén újra megállapodtak róla, hogy legközelebb már tényleg megállapodnak valamiben.

összesen: 69 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7