Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
34 találat a(z) "Budapest" cimkére.

Debütált Európa első interaktív mesterségesintelligencia-kiállítása Budapesten

2019. május. 10. 10:00
Európa első, interaktív mesterségesintelligencia-kiállítását rendezték meg a Budapesti Műszaki Egyetemen (BME), a Mesterséges Intelligencia (MI) Koalíció szervezésében, a kiállított technológiákat, megoldásokat a tervek szerint az ország több pontján bemutatják majd.

A Continental első mesterséges intelligencia fejlesztő központja megnyílt Budapesten

2019. február. 22. 09:00
Csütörtökön hivatalosan is megnyitott az intézmény, Jens Brüning, a központ vezetője pedig elmondta: a helyszín kiválasztásában fontos szempont volt, hogy legyenek a közelben mesterséges intelligencia (MI) szakemberek, működő autóipari környezet, jó infrastruktúra. A központban az év végére száz mérnök dolgozik majd, az alkalmazotti kör fele már ott van - ismertette.

Az X jelöli a helyet – jön a JUNCTIONxBudapest

2018. október. 08. 08:00
Idén először, végre Budapesten lesz a finn eredetű hackerverseny, a JUNCTION.

Okoslámpaoszlopokat mutattak be Budapesten

2018. augusztus. 24. 10:00
Az első, csoportba kapcsolt közvilágítási okososzlopokat mutatták be Budapesten, a IX. kerületi Lechner Ödön fasorban kedden.

Fürjes Balázs: Hogyan nyerjünk olimpiát?

2017. január. 07. 15:59
Budapestnek minden esélye megvan a 2024-es nyári olimpia rendezésének elnyerésére. A főváros határidőre leadta az olimpiai és paralimpiai pályázat második kötetét a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak. Fürjes Balázs, a Budapest 2024 olimpiai pályázat elnöke, az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos a pályázat részleteit ismertette a balatonfüredi Infotér Konferencián!

Ma kezdődik az ECDL világfóruma

2016. május. 26. 09:22
Ma kezdődik Budapesten az ECDL (European Computer Driving Licence, Európai Számítógép-használói Jogosítvány) Alapítvány kétnapos nemzetközi fóruma.

Jövő nyárra 30 kormányablak lesz Budapesten

2015. október. 06. 22:04
A tervek szerint a jelenlegi tizenötről, jövő nyárra harmincra bővülhet a kormányablakok száma a fővárosban. További három iroda pedig - már nem a kormányhivatali beruházásként - a pályaudvarokon létesülhet. György István kormánymegbízott a Rádió Orientben elmondta, október végéig a VII. a XI. a XVI. és a XVIII. kerület gazdagodik kormányablakkal, decemberben pedig további két ügyfélszolgálati pont átadását tervezik a XIX. és a XX. kerületben.

Szeneczey Balázs: heteken belül elkészül a fővárosi úthálózat digitális felmérése

2015. április. 27. 15:08
Két-három hét múlva naprakész adatokkal lesz feltöltve a teljes fővárosi fenntartású, a tömegközlekedés által érintett úthálózatra vonatkozó digitális adatbázis - közölte Szeneczey Balázs városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes hétfőn Budapesten. A BKK Közút Zrt. által kifejlesztett közúti adatgyűjtő rendszert (Karesz) bemutató konferencián Szeneczey Balázs azt mondta: tavaly februárban igazi újdonság született Budapesten, és ma már ott tartunk, hogy...

Startup hétvége lesz Budapesten

2014. november. 20. 20:38
Budapesten mintegy százan, világszerte közel 30 ezren vesznek részt a Startup Weekend - startup hétvége - elnevezésű rendezvényen november 21-23-a között, amelyen a csapatoknak rövid idő alatt kell eljutniuk a kiinduló ötlettől a termék vagy szolgáltatás beindításáig - derül ki az Ericsson és a Colabs Startup Center csütörtöki közös sajtóközleményéből. Budapest idén harmadik alkalommal csatlakozik a világ legnagyszabásúbb, startupokat, induló vállalkozásokat...

Szuperszámítástechnikai nyári egyetem lesz Budapesten

2014. június. 01. 15:15
A fővárosban rendezik meg Június 1-6 között a Nemzetközi Szuperszámítástechnikai Nyári Egyetemet. A hallgatók az Egyesült Államokból, Kanadából, Japánból és az Európa országaiból érkeznek, összesen nyolcvanan. 2010-ben az Európai Unió és Amerikai Egyesült Államok együttműködésében jött létre a Nemzetközi Szuperszámítástechnikai Nyári Egyetem elnevezésű kezdeményezés. A programot páros években európai országokban, míg páratlanokban az Egyesült Államokban rendezik...

összesen: 34 db | 10 db/oldal

1 2 3 4