Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
6 találat a(z) "Bónusz Brigád" cimkére.

Kicsitől a nagyig: digitális felkészülés és a versenykörnyezet kölcsönhatása – ITB Club

2019. március. 22. 20:16
Az ITBusiness&Technology konferencia másnapján egy kihelyezett klubra is sor került, ahol startup, kis- és nagyvállalkozás, illetve multinacionális szintre is kitekintettek a szakértők a digitalizáció és a piaci sikeresség relációjában.

A digitális írástudás és a kuponos vásárlás szövevényes kapcsolata

2018. november. 21. 13:00
A digitális kultúra, az internetes írástudás fejlettsége befolyásolja leginkább az internetes bónuszos/kuponos kereskedelem növekedési lehetőségeit - derül ki a Bónusz Brigád és a GKI Digital közös felméréséből.

Jelentősen bővült tavaly az online kuponos piac

2013. március. 03. 11:52
Közel 45 százalékkal bővült tavaly az online kuponos piac: a 2011-es 4,5 milliárd forintos forgalom után tavaly 6,5 milliárd forintos forgalmat bonyolított le Magyarországon az online bónuszos vagy kuponos piac. Az online kuponos piac bővüléséről tanúskodnak az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. adatai, amelyeket csütörtökön juttatott el az MTI-nek. Az összesítés kapcsán a cég megjegyzi, hogy a forgalmi adatokban ráadásul csak az általános kínálattal...

A forgalom megduplázásával számol az idén a Bónusz Brigád

2012. január. 26. 12:07
A közösségi vásárlói oldalként működő Bónusz Brigád 2011-ben 1 milliárd 44 millió forint árbevételt ért el, 2012-ben a forgalom megduplázásával számol, és várhatóan az idei év első negyedévének végére lesz nyereséges. Tavaly mintegy ezer üzleti partner szolgáltatását értékesítették a kedvezményt adó bónusz rendszerben - mondta Kaprinay Zoltán alapító tulajdonos a cég szerdai sajtótájékoztatóján.

Mikro- és kisvállalkozások számára nyitott piacteret a Bónusz Brigád

2012. április. 27. 09:45
A Bónusz Brigád új portált indított Piactér néven. A magyar és nemzetközi viszonylatban is teljesen új modellben megvalósuló első közösségi piacon elsősorban mikro- és kisvállalkozások kínálhatnak kedvezményesen termékeket, illetve szolgáltatásokat a legalább 2,5 milliós elérésű Brigád-közösségnek. Az értékesítő kisebb cégek, egyéni vállalkozók széles körének ezzel olyan új kapu nyílik az internetre, amelyen keresztül számos formában és hatékonyan juthatnak el...

Dinamikusan fejlődik az internetes közösségi vásárlás

2011. szeptember. 01. 07:15
Becslések szerint napjainkban mintegy hatvan cég működtet internetes közösségi vásárlási oldalt, számuk az év végére a százat is elérheti, s bár nincs egy éve, hogy ez a vásárlási forma Magyarországon is elindult, a GKIeNET felmérése szerint 2011 áprilisában már a 14-74 év közötti lakosság 1,5 százaléka vásárolt terméket vagy szolgáltatást ezeken az oldalakon.