Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
70 találat a(z) "biztonság" cimkére.

69 millió forintnyi ellopott dollár, deepfake-kel lemásolt hang, átvert CEO - új szintre emelték a csalást az év tolvajlásával

2019. szeptember. 24. 12:00
Egész pontosan 243 000 dollárt csalt ki egy szemfüles tolvajbanda, akik a deepfake adta lehetőségekkel élve létrehozták a Wall Street Journal által meg nem nevezett cég vezérigazgatónak hangját. A pénzt magyarországi számlán is pihentették.

A lakosság fele valós veszélynek tartja a kiberbűnözést

2019. március. 25. 12:00
A fogyasztók 46 százaléka aggódik a számítógépes bűnözés rohamos terjedése miatt, ugyanakkor mindössze egyharmaduk védekezik megfelelően a veszélyek ellen – derül ki az Europ Assistance felméréséből.

A felhasználók továbbra sem bíznak az okoseszközökben

2019. május. 30. 12:00
Az Internet Society and Consumers International jelentése szerint az adatvédelmi és biztonsági aggályok nagymértékben befolyásolják a vásárlói döntéseket.

Komoly biztonsági követelmények vonatkoznak az önvezető járművekre

2019. május. 28. 18:35
A honvédelmi miniszter szerint az önvezető járművekben, beleértve az önvezető harci járműveket, fontos a biztonság, aminek komoly biztonsági követelményei vannak. Benkő Tibor szombaton a Debrecen Drive - Minden ami gurul elnevezésű járműipari kiállítás keretében a járműipar jövőjéről és a magyar gazdaságról rendezett konferencián kiemelte, hogy a honvédelmi haderőfejlesztési program a legkorszerűbb, 21. századi járművek, harci járművek beszerzését, alkalmazását...

Hogyan tehető biztonságossá az online vásárlás?

2019. május. 20. 09:00
Gyakran jelez a készülékünk 403-as hibakódot internetes vásárlás alkalmával. Ezt műszaki és beállítási hiba is okozhatja, de mindenképpen a túlvégen van a probléma. De a hibaüzenet megjelenése előtt az adatokat már kéri a rendszer.

Láthatatlanná válni a Nagy Testvér világában?

2019. május. 03. 12:00
Sokakat aggodalommal tölt el a mesterséges intelligencián alapuló megfigyelés terjedése. Már nem könnyű elbújni a tömegben, és a kormányok egyre több helyen képesek azonosítani az állampolgárokat. Belga diákok azonban egyfajta „láthatatlanná tévő köpenyt” fejlesztettek ki.

Mi garantálja az okosautók biztonságát?

2019. június. 19. 11:00
A témával az IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) eredetileg villamosmérnököket egyesítő nemzetközi szervezet szenior szakértője, Alexander Wyglinski foglalkozott részletesebben.

Rendszámot kapnak a drónok

2019. június. 04. 11:00
Az Európai Bizottság elfogadta a biztonságot és az azonosíthatóságot előíró, korábban jóváhagyott új irányelv végrehajtási utasításait.

Tovább nő az internetes adathalász támadások száma

2019. január. 07. 14:00
Az Eset úgy véli, hogy az IoT eszközök (Internet of Things - a dolgok internete: a világhálóra csatlakozó intelligens használati eszközök kapcsolódása), valamint a közművek, infrastruktúrák, erőművek, ipari környezetek a következő évben is egyre inkább a kiberbűnözők célpontjaivá válhatnak.

Informatika a peremen: önjavító rendszerekre van szükség

2019. január. 07. 09:00
A cégeknél egyre több adat termelődik, amelyeknek jelentős részét a keletkezés helyén kell mielőbb feldolgozni. Ebből adódóan a peremhálózati adatközpontok egyre fontosabb szerepet játszanak.

összesen: 70 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7