Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
19 találat a(z) "befektetés" cimkére.

Letaszította trónjáról az ingatlanpiacot az IT és az egészségügy

2019. március. 21. 09:00
A jelenlegi árazási szinteken már nem igazán vonzóak az üzleti célú ingatlanok a befektetők többsége szerint, míg az IT szektorba és az egészségügybe történő befektetések jól jövedelmezhetnek a közeljövőben - derül ki a KPMG befektetői körben végzett felméréséből, amit a könyvvizsgáló és tanácsadó cég hétfőn juttatott el az MTI-hez.

A sikeres céges pitch négy aranyszabálya

2019. április. 02. 11:00
A sikeres céges bemutatkozás titka, ha akár egy liftezésnyi idő is elég ahhoz, hogy bemutassuk, kik vagyunk, és mit akarunk elérni – vallják a szakemberek. A valóságban azonban a bemutatkozás okozta stresszhelyzetben olykor még a másik nevére sem emlékszünk. A Start it @K&H ezért összegyűjtötte azt a 4 kritikus szabályt, amit mindenképpen érdemes figyelembe venni.

Új szolgáltató központot nyitott a Ford Magyarországon

2018. szeptember. 17. 11:00
Új regionális szolgáltató központot nyitott az amerikai Ford pénteken Budapesten. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta, hogy az új centrummal a Ford legnagyobb európai adminisztratív központja Magyarországon jön létre.

150 hazai startup jelentkezett az Antenna Hungária programjára

2018. szeptember. 14. 12:00
Az Antenna Hungária és a Drukka Startup Stúdió által életre hívott vállalati akcelerációs programra jelentkezők közül a szakmai zsűri által kiválasztott 11 legjobb csapat közül kerülnek majd ki a befektetésben részesülők.

Befektetési kisokos a turbulens pénzpiacokra

2018. szeptember. 10. 11:00
Érdemes óvatosan tervezni most a befektetéseket a magánszemélyeknek, a vállalkozóknak pedig a beruházásokat és az üzleti kapacitás-bővítéseket. Még nem kell farkas kiáltani, de a pénzpiacok felé kacsingatókat a banki szakértők alapos körültekintésre sarkallják.

Varga Mihály: Az Egyesült Államok a második legfontosabb befektetője hazánknak

2018. október. 18. 17:30
Az amerikai vállalatok az egyik legjelentősebb beruházói-befektetői közösséget képviselik Magyarországon, a hazánkban jelenlévő 1700 amerikai vállalat több mint százezer embernek ad munkát – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter az Eric Stewart elnök által vezetett Amerikai-Magyar Üzleti Tanács (USHBC) küldöttségével tartott megbeszélésen.

Versenyképes befektetési helyszín marad Magyarország

2018. december. 05. 10:00
A jövő évtől jelentős változásokkal számolhatnak a magyar adózók az Európai Tanács Adóelkerülés Elleni Irányelvében („ATAD”) foglalt rendelkezések átvétele miatt.

Mibe éri meg befektetni a jó hozam érdekében?

2018. augusztus. 06. 08:50
Számos pénzügyi termék elérhető ma a bankok kínálatában. A futamidő mellett a befektetések kiválasztásának legfőbb szempontja, hogy mekkora kockázatot vállal az ügyfél.

A befektetők saját maguk ellenségei?

2018. augusztus. 02. 08:00
Még a legtapasztaltabb befektetési rókáknak is nehézséget okoz előre kitalálni, mikor érdemes adott befektetést megvenni vagy éppen eladni. A piaci időzítésnek nevezett problémára – varázsgömb hiányában – két biztos megoldást javasolnak a K&H befektetési szakemberei: vagy maradjunk a napi árfolyammozgások által nem befolyásolt megtakarításoknál, vagy, ha ki akarjuk használni a magasabb hozamlehetőséget, gondolkodjunk többszöri, rendszeres megtakarításban.

A befektetők javára módosul egy törvény

2018. augusztus. 01. 12:00
Az Országgyűlés elfogadta és jelenleg kihirdetésre vár az egyes adótörvények módosításáról szóló törvényjavaslat, amely a piaci igényeknek megfelelően módosít a szabályozott ingatlanbefektetési társaságokról rendelkező törvényen. Ezáltal vonzóbbá téve ezt a befektetési formát.

összesen: 19 db | 10 db/oldal

1 2