Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
134 találat a(z) "Balatonfüred" cimkére.

Infotér Konferencia 2016 – Soltész Attila nyitóbeszéde

2016. november. 11. 15:35
Hetedik alkalommal rendezte meg az Informatika a Társadalomért Egyesület balatonfüredi konferenciáját. Soltész Attila, az egyesület elnöke elmondta: a digitális transzformáció teljesen átakítja a világot. A szervezet a változással járó problémákra akarja felhívni a figyelmet, és természetesen a megoldások kidolgozásában is együttműködik az informatikai szektor kormányzati és nagyvállalati képviselőivel.

Csepreghy Nándor: Az a cél, hogy a magyar állam a gazdasági növekedés motorja legyen

2016. november. 10. 09:43
Meg kell változtatni az államról alkotott képet – mondta Csepreghy Nándor a balatonfüredi Infotér Konferencián. A miniszterelnökséget vezető miniszter helyettese elmondta: a cél az, hogy a magyar állam a gazdasági növekedés motorja legyen. Ehhez átalakításokra van szükség a közintézményi struktúra, a létszám és a jogszabály területén.

Parragh László: Már 1000 digitálisan felkészült vállalkozás van az MVP-ben

2016. november. 09. 08:07
A magyar kis- és középvállalkozások el vannak maradva a digitalizáció szempontjából európai uniós társaikkal szemben – mondta Parrag László a Modern Vállalkozások Program balatonfüredi állomásán. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke hangsúlyozta: a projektben célul tűzték ki 3000 KKV informatikai felzárkóztatását. Szerinte a munka eddig sikeres volt. A napokban adták ki az 1000. "Digitáisan felkészült vállalkozás" tanúsítványt.

Infotér Konferencia 2015 – Mindenki konferenciája

2016. január. 25. 07:11
Több mint 1600 résztvevő, 200 előadó, 8 párhuzamos helyszín – minden eddiginél nagyobb volt az Infotér Konferencia Balatonfüreden. A három napos rendezvény fókuszában a központi infokommunikációs fejlesztési tervek és az ágazati informatikai feladatok megvalósítása és összehangolásának kérdései, a gazdasági szektorok közötti informatikai együttműködés elősegítésének lehetőségei, valamint az információs társadalom építésének kihívásai voltak.

MVP – Balatonfüred: Parragh László előadása

2016. december. 05. 17:04
Már több mint 1500 cég vehette át a „Digitálisan Felkészült Vállalkozás” tanusítványt – mondta Parragh László, a Modern Vállalkozások Program balatonfüredi állomásán. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a program részleteit ismertette a hallgatósággal. „Kiemelkedően fontos, hogy az informatikai tudás a magyar társadalomban, különös tekintettel a vállalkozói szférában minél inkább jelen legyen, hisz a határok lebontása az informatika világában érhető el a...

Interjú Szabó Lászlóval a 6. Infotér Konferencián

2015. november. 19. 19:13
Az infokommunikációs szektor a magyar exporton belül 21%-ot képvisel, és ezzel egy meghatározó erő a magyar gazdaság szempontjából - mondta Szabó László a balatonfüredi Infotér Konferencián. A 6. alkalommal megrendezett eseményen a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára kiemelte, hogy ezen a területen a munkavállalók magas minőségű munkát végeznek és nagy hozzáadott értékkel dolgoznak.

Infotér Konferencia 2015 – interjú Csepreghy Nándor miniszterhelyettessel

2015. november. 06. 10:10
750 milliárd forint fejlesztési forrás áll rendelkezésre 2020-ig a hazai innovációk megvalósítására – mondta Csepreghy Nándor. A Miniszterelnökség miniszterhelyettese hangsúlyozta több ponton is lehetőség van arra, hogy a kormányzat és az informatikai szektor együttműködjön. A legmeghatározóbb területek a szélessávfejlesztés, az oktatás és az egészségügy modernizálása, valamint a kutatás-fejlesztés.

Smart City a kormányzati építésügyben - interjú Füleky Zsolt helyettes államtitkárral

2015. március. 10. 08:35
A minőség, a fenntarthatóság és a felelősség is szerepet kap a kormányzat építésügyi terveiben. Ezekbe az elképzelésekbe passzol a Smart City, az Okos Város fogalma is. A trendekről és a legfontosabb újításokról Füleky Zsolt, a Miniszterelnökség építészeti és építésügyi helyettes államtitkára beszélt az Infotér Konferencián.

Kiberbiztonsági Stratégia – interjú Dr. Szemerkényi Rékával

2015. március. 02. 07:14
A Kiberbiztonsági Stratégia megvalósulásáról, a hozzá kapcsolódó előkészítő munkáról, és átszervezésekről beszélt Dr. Szemerkényi Réka, a miniszterelnök biztonságpolitikai főtanácsadója az Infotér Konferencián Balatonfüreden.

Ilyen volt az ötödik Infotér Konferencia

2015. február. 05. 10:01
Ötödik, jubileumi rendezvényéhez érkezett tavaly az Infotér konferencia, amelynek ezúttal is Balatonfüred adott otthont. Az idei esemény különleges volt abban, hogy egy új kormányzati ciklus és egy új európai uniós költségvetési időszak kezdetén vagyunk, és így a rendezvényen kiemelt szerepet kapott a következő időszak fejlesztéseinek ismertetése, a szakmai programok egyeztetése és az új projektötletek megbeszélése.

összesen: 134 db | 10 db/oldal

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14