Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
134 találat a(z) "Balatonfüred" cimkére.

Tavaszi Zsolt – Magyar Államkincstár

2017. december. 14. 13:10
A 21. század az adatok kora – kezdte az előadását Tavaszi Zsolt, aki beszédében kitért arra, hogy a 21 éve működő államkincstár jelenleg 200 feladatot lát el. Miként segíti a digitalizáció az intézmény működését, és milyen feladatok megvalósítása elképzelhetetlen nélküle? A prezentációból erre is választ kapunk, akárcsak a Magyar Államkincstár komplex szervezetének működésére is.

A blockchaintől a Digitális Esély pályázatig – interjú Vágujhelyi Ferenccel

2017. december. 11. 09:28
Külső tekintély nélküli hitelesség – így foglalta össze néhány szóban a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnöke a blockchain technológia jelentőségét. Röviden kitért a technológia lehetséges alkalmazására a nemzetek közötti együttműködések területén, ezen kívül beszélt a 4 évvel ezelőtt indult Digitális Esély pályázat jelentőségéről is.

Máthé Balázs – Digitális jövőnk: kitörés és válaszút Magyarországon és Európában

2017. december. 10. 15:19
A digitalizáció mindent átalakít. Máthé Balázs előadásában részletesen kitért a folyamat gazdasági és európai szintű hatására. Részletesen körbejárta az egyre élesebbre nyíló digitális gazdasági olló miértjeit, és megválaszolta a kérdést, ami mindenkit izgat: vajon kontinensünk nyertese vagy vesztese lesz a digitalizációnak. Tervek, megoldások, mérföldkövek, célok az európai digitális gazdaságban, egy előadásba csomagolva, amely reflektál folyamat jelenlegi...

Okos városok és okos épületek – interjú Dr. Gulyás-Kovács Gergellyel

2017. december. 08. 09:23
Mitől lesz „smart” egy épület és miért van szükség a smartbuildingekre? Miért piacvezető ebben Amerika, és miért nincs még Magyarországon okosépület? Az iTeam Holding Zrt. vezérigazgatója kimerítő választ adott minden kérdésünkre.

Digitalizáció a Magyar Államkincstárban

2017. december. 06. 08:13
A digitalizáció az Államkincstár szervezetét is kihívások elé állítja. Arról, hogy miként próbálja a szervezet a technológia fejlődését az alkalmazottai, és a magyar állampolgárok szolgálatába állítani, Tavaszi Zsolt, a Magyar Államkincstár államháztartási ügyekért felelős elnökhelyettese beszélt nekünk.

Építőipar 4.0

2017. december. 05. 11:48
A Modern Vállalkozások Programjának egyik pillére a szállítói partnerhálózat, amely segítségével kedvezményes ajánlatokhoz, beszerzési lehetőségekhez juthatnak a vidéki kis- és középvállalkozások. A program elmúlt két évében 450 beszállító csatlakozott. Ez a szám is mutatja: a partnerek úgy látják, tudnak tenni azért, hogy a kkv-k előre lépjenek a digitalizációban.

Koleszár Péter – Modern Vállalkozások Programja az építőipari cégek szolgálatában

2017. december. 04. 09:41
Digitális forradalomnak és átalakulásnak lehetünk szemtanúi az építőiparban. Az első tollvonástól az utolsó gerendáig a szektor hatalmas átalakuláson megy keresztül. A folyamatokat és az ágazatot átszövő és fellendítő digializációs fejlesztésekről Koleszár Péter beszélt részletekbe menően, sőt arra is választ adott, hogy az e-építőipar hogyan teszi még egyszerűbbé és profitálóbbá a vállalkozásokat.

A Digitális Módszertani Központ szerepe – interjú Horváth Ádámmal

2017. december. 01. 08:42
Horváth Ádám előadását a Digitális Módszertani Központ részeletes bemutatásának szentelte, amely új intézményként jött létre a köznevelés támogatásra. Többek közt kitért a digitális oktatási stratégiai célok megvalósításában betöltött szerepére és arra is, hogy miért szükséges az oktatás digitalizálása, valamint arra is választ kaptunk, hogy mit profitálnak mind ebből a diákok.

Infotér Konferencia 2016 – Vágujhelyi Ferenc előadása

2016. november. 22. 10:34
„Tudomásul kell vennünk, hogy a böngésző az ablak a világra” – jelentette ki Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnöke, az idén hétéves Infotér Konferencián. Hangsúlyozta, fontos az e-közigazgatás fejlesztése, az állam és polgárok közötti kapcsolattartás egyszerűsítése. Szerinte a közadat gazdálkodás kiterjesztése mellett a digitális tudás és kompetenciák erősítésére, a műszaki tudományos oktatás formálására elengedhetetlen több...

Infotér Konferencia 2016 – Bóka István köszöntője

2016. november. 22. 10:33
Bóka István, Balatonfüred polgármestere köszöntötte az Infotér Konferencia résztvevőit az idén hetedszerre megrendezett esemény első napján. Elmondta, hogy több mint 30 civil szervezettel és kormányzati szervvel történő egyeztetés után a konferencia tematikája minden valós és aktuális társadalmi problémára választ adhat. Az évek során jelentősen megnövekedett résztvevőszámú konferencia az élet szinte minden területével foglalkozik.

összesen: 134 db | 10 db/oldal

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13