Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
134 találat a(z) "Balatonfüred" cimkére.

Infotér Konferencia 2016 – Laufer Tamás előadása

2017. január. 17. 00:31
A digitális technológia, a negyedik ipari forradalom alapjaiban változtat meg minden iparágat, A fejlődés kihívások elé állít mindenkit, és ma már nem csak az IT iparágat, hanem a gazdaság egészét sújtja, hogy nincs elegendő digitális szakember, informatikus. Az IVSZ küldetése az elmúlt időszakban az volt, hogy felhívja a vállalatok, a társadalom és az állam figyelmét is arra, hogy a digitális gazdaság nem egy jövőkép, hanem a jelen – mondta Laufer Tamás, a...

Robert Redeleanu: Hogyan járjunk élen a digitalizációban?

2017. január. 17. 00:25
A UPC 2015 nyarán lépett elő a korlátlan adatforglamat biztosító mobilszolgáltatásával. A UPC Mobil bevezetésével teljes körű 4P – azaz internet, tévé, telefon, mobil – szolgáltatóvá vált a UPC Magyarországon. Robert Redeleanu a UPC Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója „Hogyan járjunk élen a digitalizációban?” című előadásban a cég eddigi eredményeiről és a jövő feladatairól beszélt.

Infotér Konferencia 2016 – Pálffy Ilona előadása

2017. január. 17. 00:19
2016. október harmadikán népszavazással döntött az ország a kötelező betelepítési kvóta kérdéséről. Két év múlva pedig itt vannak az országgyűlési és az önkormányzati választások. A voksolások folyamtos feladatok elé állítják a Nemzeti Választási Irodát. Dr. Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke az szervezetet érintő kihívásokról beszélt az balatonfüredi Infotér Konferencián!

Infotér Konferencia 2016 – Hajzer Károly előadása

2017. január. 13. 10:44
A Belügyminisztérium e-közigazgatás kialakításáért és működtetéséért felelős munkájáról beszélt Hajzer Károly, informatikai helyettes államtitkár a 2016-os Infotér Konferencián, Balatonfüreden. Elmondta, olyan infrastruktúra kialakítása a céljuk, ami lehetővé teszi az állampolgárok felé irányuló kommunikáció sikerességét. Egy kormányzati adatközpont létrehozásával, valamint az e-azonosítás további fejlesztésével nem csak az adminisztratív terheket csökkenthetik,...

Fürjes Balázs: Hogyan nyerjünk olimpiát?

2017. január. 07. 15:59
Budapestnek minden esélye megvan a 2024-es nyári olimpia rendezésének elnyerésére. A főváros határidőre leadta az olimpiai és paralimpiai pályázat második kötetét a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak. Fürjes Balázs, a Budapest 2024 olimpiai pályázat elnöke, az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos a pályázat részleteit ismertette a balatonfüredi Infotér Konferencián!

Oláh Zsanett: Lehetőséget teremtünk, képességet fejlesztünk!

2017. január. 05. 09:46
A Magyar Nemzeti Kereskedőház célja elősegíteni a magas hozzáadott értékű, nemzetközileg is versenyképes termékeket és szolgáltatásokat előállító hazai kis- és középvállalkozások exporttevékenységének bővülését. A kereskedőház tevékenysége két fő pillérre épül. Egyrészt szakértők és egy kiterjedt kapcsolatrendszer segítségével folyamatosan felkeresik azokat a magyar vállalkozásokat, melyek a külpiacokon is versenyképesek lehetnek. Másrészt a célországokban...

Solymár Károly Balázs – GINOP programok, digitális gazdaság fejlesztés

2017. január. 03. 10:50
Az kormány infokommunikációval foglalkozó szakemberi hisznek abban, hogy ez a szektor ugrásszerű növekedést tud generálni. Az ágazat a gazdasági növekedésben, a foglalkoztatottság bővülésében, a vállalkozások versenyképességének fokozásában komoly szerepet játszik, fejlesztése hozzájárul az életminőség javításához, az esélyegyenlőség megteremtéséhez, a tudományos ismeretek és a kulturális javak hozzáférhetőségének kiszélesítéséhez is. Solymár Károly Balázs, a...

Miben segítenek a téradatok, és hogyan érhetőek el? – interjú Fekete Gáborral

2017. december. 28. 13:29
Miben segíti az ingatlanvásárlónak a térbeli adatok központi nyilvántartásból való lekérése? Hogyan egyszerűsíti a vásárlás folyamatát, és teszi nyomon követhetőbbe? Fekete Gábor az interjúban kimerítő választ ad a kérdésekre, amelyek nem csak a szakmabeliek, de a laikusok hasznára is válhat.

Ügyintézés otthonról – interjú Hajzer Károllyal

2017. december. 27. 10:15
Ügyet intézni az otthon melegéből, sorban állás nélkül, órákat megspórolva? Ez nem álom, ez már a valóság! Az e-közigazgatás és az e-ügyintézés forradalmasításáról, valamint annak előnyeiről a helyettes államtitkár beszélt részletesen.

Kalocsai Kornél – NAV 2.0 - Egy modern adóhatóság stratégiai programja

2017. december. 22. 09:03
A közigazgatás működésének záloga az adóbevétel, a feldatát maradéktalanul ellátó adóhatóság alapja pedig a nemzetközi változásokra és fejlődésekre gyorsan reagáló e-adózási szolgáltatás. Ennek megteremtéséről és a nemzetközi szintéren is versenyképes adóhatóság stratégiáról beszélt a miniszterelnöki biztos.

összesen: 134 db | 10 db/oldal

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12