Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
143 találat a(z) "Balatonfüred" cimkére.

Infotér Konferencia 2013 – interjú Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterrel

2013. november. 09. 12:13
Varga Mihály szerint a következő év könnyebb lesz, mint az idei. A nemzetgazdasági miniszter az Infotér 2013-as balatonfüredi konferenciáján elmondta, mindez az elmúlt három év átalakításainak köszönhető. A politikus beszámolt arról is, hogy az Európai Bizottság legutóbbi előrejelzéséhez képest nagyobb növekedéssel és kisebb hiánnyal számol a magyar gazdaság esetében. Számításaik szerint idén 0,7, jövőre 1,8 százalékos növekedés várható Magyarországon.

Infotér Konferencia 2012 – A résztvevők szemével

2013. január. 02. 23:47
A 2012-es balatonfüredi Infotér Konferencia középpontjában a kormányzati informatika és a közigazgatás korszerűsítése állt. A szakmai előadásokon és kerekasztal-beszélgetéseken emellett az infokommunikáció szinte minden ága szóba került, melyen a piac, a kormány és a civil szervezetek összesen közel ezer fővel vettek részt. Összefoglaló videónkban a különböző területekről érkező vendégek és előadók számolnak be az eseményen szerzett tapasztalataikról.

Infotér Konferencia 2013 – Dr. Bordás Gábor helyettes államtitkár előadása

2013. december. 19. 17:55
Dr. Bordás Gábor, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közigazgatási stratégiáért felelős helyettes államtitkára az Infotér idei balatonfüredi konferenciáján három lényegi dologról beszélt: hogy milyen lépéseket tett a kormány a nemzetközi közigazgatás területén 2010 óta, hogy ugyanezen időszak alatt mi történt a magyar közigazgatás-fejlesztés vonatkozásában, végül pedig a 2014-2020-as időszak alapelvei kerültek terítékre.

Bódi Gábor: A kormányzat egy nagy megrendelő

2013. december. 18. 16:22
A struktúra, a szabályozás és az egységesítés elvei mentén értékelte Bódi Gábor az IKT szektort az idei Infotér konferencián. A Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnöke beszélt arról is, hogy egy kormánybiztosnak kellene összefognia az informatikát érintő kérdéseket, valamint, hogy az államnak és a piaci szereplőknek jobban meg kell ismerniük egymást az együttműködés érdekében.

Infotér Konferencia 2013 – interjú Vitézy Dáviddal

2013. december. 11. 22:40
Informatikai rendszereink fejlesztésével az a célunk, hogy ne csak a mi belső munkánkat könnyítsék meg, hanem az utasok életét is – ezt a célt fogalmazta meg Vitézy Dávid, az Infotér balatonfüredi konferenciáján. A BKK vezérigazgatója beszélt a Futár rendszer bevezetéséről, az új közbringa rendszerről és az elektronikus jegyrendszerről is.

Infotér Konferencia 2013 – interjú Dr. Deák Rita miniszteri biztossal

2013. december. 07. 08:00
A területi közigazgatás átalakításának a tervezés utáni első nagy lépése a jogszabályalkotással megvalósult -- számolt be stábunknak az átszervezés jelen állapotáról Dr. Deák Rita, kormányablakok kialakításával összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos. Most következik az, hogy minden rendszer és folyamat tekintetében végig kell nézni, hogy azt a fajta kihívást, amit már megoldottak a szervezeti struktúrában, hogyan lehet a feladatellátásnál a...

Infotér Konferencia 2013 – interjú Dr. Baja Ferenccel

2013. december. 02. 08:19
Információs közpolitika, internetipar és egy web alapú jóléti állam kiépülése – ezek legyenek az elkövetkező néhány év hangsúlyos területei az IKT szektorban, mert ezeknek köszönhetően Magyarország nagy eséllyel kikerül abból az adósságcsapdából, melyben most benne van. Erre a három pólusra építkezve vázolta fel elképzeléseit Dr. Baja Ferenc, az Országgyűlés Informatikai és Távközlési Albizottságának alelnöke az idei Infotér Konferencián, Balatonfüreden.

Infotér Konferencia 2012 – Dr. Szócska Miklós: Ne kelljen 26-szor röntgenképet csinálni!

2012. november. 27. 11:41
Dr. Szócska Miklós bizakodóan beszélt az egészségügy informatikai fejlesztéseiről a novemberi Infotér Konferencián. "Soha nem látott momentuma van annak, hogy sikerüljön megcsinálni az egységes ágazati e-health rendszert." – jelentette ki az egészségügyért felelős államtitkár. Az informatikai fejlesztések célja többek között, hogy a háziorvos követhesse a betege összes közfinanszírozott ellátórendszerben végrehajtott beavatkozását, vagy hogy például az OEP...

Infotér Konferencia 2012 – Interjú Fekete Gábor helyettes államtitkárral

2012. november. 23. 19:16
A közbeszerzési eljárások elhúzódása sokszor akadályozza meg azt, hogy eleget tudjunk tenni azoknak az ígéreteknek, amiket a kormányzat évről-évre tesz a gazdaság szereplőinek és a civil szervezeteknek – mondta Fekete Gábor, e-közigazgatásért felelős helyettes államtitkár az Infotér konferencián. Az Informatika a Társadalomért Egyesület segítheti a kormány munkáját abban, hogy felhívja a figyelmet az estleges kommunikációs hibákra, melyek megnehezítik a projektek...

Infotér Konferencia 2012 – Vályi-Nagy Vilmos: Minden okunk megvan a bizakodásra

2012. november. 20. 15:52
A fejlesztések, beruházások időszakába érkezett a kormány az informatika szempontjából – mondta Vályi-Nagy Vilmos, kormányzati informatikáért felelős helyettes államtitkár az Infotér balatonfüredi konferenciáján. Ahhoz azonban, hogy tovább tudjanak lépni, meg kell vizsgálni az eddig felmerült problémákat is, melyekkel leküzdhetőek az Eu-s források lehívásánál felmerült adminisztrációs akadályok. Ha ezeken sikerül felülkerekedni, és beindul pl. az elektronikus...

összesen: 143 db | 10 db/oldal

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15