Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
143 találat a(z) "Balatonfüred" cimkére.

Infotér Konferencia X

2019. szeptember. 27. 10:16
Előadások, networking, buli! Idén jubilál az Infotér Konferencia, ennek apropójára pedig összegyűjtöttük az elmúlt évek legjobb pillanatait. Hangolódj velünk az informatika ünnepére, az október 15-17 között dübörgő Infotér Konferenciára!

Hagyományok, modernkori kihívások – Infotér Konferencia köszöntő

2019. október. 31. 08:33
Soltész Attila, az Infotér elnöke, az esemény nyitónapján elhangzott köszöntőjében nem csak a konferencia több éves történetéről adott áttekintést, hanem kitért a globális nehézségekre, kihívásokra, főképp a környezetszennyezés relációjában.

Digitalizálódó turizmus, egy új jogszabályi kötelezettség, kihívások – Balatonfüreden járt az MVP

2019. október. 29. 09:41
A Modern Vállalkozások Programja a turizmus ágazatát vette célba, ahol a szektort felforgató új jogszabályról, és a digitális adatszolgáltatási kötelezettség bevezetéséről is szó esett. Az előadókat többek közt arról kérdeztük, hogy jelenleg hol tart az NTAK bevezetése, mit szólnak hozzá a vállalkozások, és hogy jelenleg hányadik helyen áll Magyarország a digitális turizmusban.

Ilyen volt a jubiláló X. Infotér Konferencia

2019. október. 25. 01:11
A kerek évfordulót ünneplő Infotér konferencia idén új arcot ölött. Rengeteg előadás, nívós előadók, és 1800 ember osztozott a három napos rendezvény nappali és esti élményeiben. Összefoglaltuk, miről is szólt ez a három nap.

Földön, vízen, levegőben a mesterséges intelligencia az úr(?) – Infotér Konferencia 0. nap

2019. október. 21. 11:54
A mesterséges intelligencia a statisztika szerint már rég kiütötte az embert a volán mögül, de a légiközlekedésben is szép lassan leváltja az álpilótákat, nem beszélve a vasúti közlekedésről, ahol a komplett karbantartást végzi el. De a mikromobilitás is új érát hozott. Gyakorlati példákról kérdeztük az Infotér Konferencia előadóit.

IT-biztonságot célzó program érkezik a kkv-khoz

2019. október. 18. 16:46
Az MKIK számos fronton igyekszik támogatni a kis- és közepes vállalkozások digitalizációját és versenyképességét. Azonban az MVP tapasztalatait, és a jelenkor kihívásait szem előtt tartva a kamara egy célzott, csak IT biztonsággal foglalkozó új országos nagyprojekt létrehozása mellett döntött. Erről bővebben a konferencián beszélt Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Digitalizálódó gazdaság és pénzügyi körkép – Varga Mihály előadása

2019. október. 18. 09:10
A X. Infotér Konferencia első napján Varga Mihály pénzügyminiszter nyújtott átfogó képet a hazai gazdasági helyzetről a digitalizáció szemüvegén át. Többek közt kitért a kkv szektor helyzetére, a megvalósult eredményekre és a költségvetés jövőre vonatkozó sarkalatos pontjaira.

„A mesterséges intelligencia kérdése a következő évtized nagy ügye lesz” –az NKFIH elnökével beszélgettünk

2019. november. 17. 23:57
Pályázati és együttműködési oldalról is nagy érdeklődés mutatkozik a mesterséges intelligencia iránt. Az NKFIH elnöke többek közt erről, és a jövőbeli nagyvállalati-egyetemi összefonódásból származó előnyökről is beszélt.

„Az infrastruktúrában elég fejlettek vagyunk, de vállalkozói kultúrában sereghajtók” – digitális turizmusszemle

2019. november. 13. 18:05
A digitális infrastruktúra tekintetében Magyarország kifejezetten jól áll, ugyanakkor az emberi tényező a digitális turizmus kialakulását a negatív oldalra húzza. Mit mutatnak a statisztikák, és hogyan lehetne megoldást találni? Rasztovics Dávidot, a Digitális Turizmus Zrt. vezérigazgatóját kérdeztük.

Jánoskuti Levente – Kitörést jelenthet a digitális gazdaság?

2019. március. 01. 09:37
Jánoskuti Levente előadásában a digitális gazdaságot mint kitörési pontot vizsgálta, és arra kereste a választ, hogy miért releváns ezzel foglalkozni, és mit jelenthet ez Magyarország számára, illetve milyen kihívásokat hoz.

összesen: 143 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11