Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
9 találat a(z) "automatizálás" cimkére.

Hogyan beszél sok robot egy, közös nyelvet?

2019. szeptember. 11. 14:30
Jelentősen leegyszerűsíti az automatizálást az összes OnRobot End-of-Arm Tool (EOAT) által használt új, egységesített mechanikus és elektromos interfész, melynek platformja együttműködő robotok és könnyű ipari robotikai rendszerek teljes körével kompatibilis.

ITB Club: Automatizált biztonság – amikor a robot jelentené a megoldást

2019. március. 28. 13:42
Általános félelem, hogy a robotok egyszer csak elhappolják a munkát a hús-vér emberek elől, azonban vannak munkakörök, ahol kimondottan jól jönne, ha a gépek, szoftverek át tudnák venni az amúgy hiányzó munkaerő feladatait. Erről beszélgettünk a márciusi klub előadóval.

Sok pénzt hoz a konyhára az okos automatizálás

2019. március. 05. 12:00
A Schneider Electric energiamenedzsmenttel és automatizálással foglalkozó nemzetközi cég tanulmánya szerint energiafelügyelettel, automatizálással jelentős működési költséget lehet megtakarítani.

Tesztautomatizálás, az értékteremtés margójára

2019. április. 12. 10:45
Az IT teljesítménye soha nem látott magaslatokba emelkedett a versenyképesség szempontjából tekintve. Az értékteremtő feladatokat azonban sokszor aláaknázzák azok a feladatok, amelyek automatizálása szinte már természetes volna. Ilyen a tesztautomatizálás is, amiről a klub szakértőivel beszélgettünk.

Az okos gyártókörnyezet nem csak a jól menő cégek kiváltsága

2019. április. 11. 09:00
Minden vállalatnak egyéni automatizációs megoldásokra van szüksége, amelyek kimondottan az ő gyártási környezetük igényeinek felelnek meg. Azonban a gyártócégek nem építhetik át üzemeiket minden esetben, amikor különböző folyamatokkal kell dolgozniuk. Épp ezért érdemes ezt az egy dolgot szem előtt tartani.

Pozitív hatása lehet a robotika térhódításának a hétköznapokban

2018. október. 29. 09:00
Az automatizálás forradalmi elterjedésétől nem kell tartani – vélik a szakértők. Pozitív hatásai is lehetnek a hétköznapokban a robotika térhódításának, akár közös munkahelyen, egy légtérben is zökkenőmentesen dolgozhat együtt robot és ember.

5 szakma, ami biztonságban van a robotizációtól

2018. november. 06. 12:20
Az elkövetkezendő 20 év rendesen átírja a munkaerőpiacot: foglalkozások tűnnek el a mélybe, új hivatások emelkednek a semmiből, és bizony néhány professzió kiállja az automatizálás forradalmát. De melyek ezek?

Ipari automatizálási mintaprojektek megvalósítására 2,5 milliárd a keret

2016. október. 10. 16:00
A kormány az év végén megnyitja azt a 2,5 milliárd forintos pályázati keretet, amelynek révén robotizálási és automatizálási mintaprojektet hozhatnak létre magyar kkv-k - jelentette be Lepsényi István Székesfehérváron, a VT Metal Kft. új KTL festőüzemének és felületkezelő sorának avatóünnepségén. A Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára megemlítette, hogy a Videoton vállalatcsoporthoz tartozó, forgácsolásos fém...

Kreatív automatizálás: az online marketing jövője?

2016. március. 17. 15:52
Online marketing szempontból az automatizálás innovatív elemei, azaz a kreatív épp annyira fontos, mint a technikai oldal: a jövő marketingje szorosan összefügg a kreatív programozással, amelynek az automatizálás csak egy részét képezi. Mire használhatjuk a marketing automatizálást? Az esetleges közhiedelemmel ellentétben nem csak arra használhatjuk az automatizáló szoftvereket, hogy hírleveleket küldjünk, bár tény, hogy az ilyen eszközöket használók legnagyobb...