Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
13 találat a(z) "autó" cimkére.

Életet menthet az utakon az Ellcie szemüvege

2019. január. 10. 12:00
Az idei CES-en bemutatott eszköz 15 érzékelőn keresztül figyeli a sofőr éberségét vezetés közben, és ha szükséges, beavatkozik.

A Hyundai bemutatta az első sétáló autó koncepciót, ami igen látványosra sikeredett

2019. január. 08. 11:00
A Transformers és a lépegető szerelemgyerekére hajazó lábakkal ellátott autó, több fronton forradalmasítaná a közlekedést, és a katasztrófa sújtotta területen ragadt emberek mentését.

Ujjlenyomattal is kinyithatjuk az autónkat?

2019. február. 01. 12:00
A Hyundai az új generációs Santa Fe modellen mutatja be a biometrikus azonosításon alapuló technológiáját.

Ezzel a módszerrel lesz high-tech a második Szilícium-völgy közlekedése

2018. november. 15. 09:00
A csúcstechnológia nagy reménységében, az egyik legfejlettebb városban, ahol informatikusok tömege dolgozik, a szegényes közlekedés fogja vissza a fellendülést. Még.

E-közlekedés a 21. századi Magyarországon

2018. július. 16. 08:40
Az E-mobi célkitűzései közé tartozik, hogy megszerettesse a magyar emberekkel az e-autózást valamint országszerte elérhető töltőhálózatot építsen ki. De hogy áll jelenleg az elektromos autózás hazánkban? Dr. Ugron Gáspárral beszélgettünk.

CES 2019: fókuszban a közlekedés jövője

2018. december. 21. 12:00
A tech világ csúcsrendezvényén a központi fejlesztési témák között lesznek az önvezető autók és a drónok is.

CES 2019: házimozi az autóban?

2018. december. 20. 11:00
A járműipar nemcsak az önvezetésben és az okosmegoldásokban lát fantáziát, de a szórakoztatásra is rákapcsol.

Hesz Tamás: Mercedes-Benz Intelligent Drive – A szabadság négy pillére

2014. március. 12. 09:14
Az információ, az enrgia, a hozzáférés és az idő szabadsàga! Ezek azok az értékek, amelyket a Mercedes a IT technológia segítségével ad meg vásárlóinak. Az autók egymás közt kommunikálnak, környezet és enregiatudatosak, megvalósul az autonóm vezetés – ezek azok az újítások, amelyeket Hesz Tamás, a Mercedes-Benz Hungária Kft. kereskedelmi és marketingigazgatója ismeretetett az IT Business kecskeméti konferenciáján.

Néhány éven belül házunk és autónk is online lesz

2014. július. 02. 16:18
Egyre több tárgyunkba kerülhet szenzor és internetkapcsolat. A felhasználók nagy része azt várja, hogy három éven belül házának ajtaja jelenlététől nyíljon és záródjon, nem sokára autója is magától parkoljon, és a bevásárlást mobiljáról intézhesse. Most értünk el arra a pontra, hogy a minket körülvevő tárgyaktól azt várjuk, amit kütyüinktől: legyenek bekötve a hálózatba, és legyenek interaktívak. A dolgok internete robbanás előtt áll.

Egyszerűsödik az autós ügyintézés

2013. január. 20. 10:23
Jelentősen egyszerűsödik az ügyintézés egyes közlekedési igazgatási ügyekben. Többek között az autóeladást és a forgalomból történő ideiglenes kivonást is elektronikus úton lehet majd jelezni. Két lépcsőben egyszerűsödik a rendszer: először február elsejétől jelentheti be az eladó az interneten, ha megvált autójától, szeretné azt ideiglenesen kivonni a forgalomból, vagy ha visszahelyeztetné a forgalomba. Egy kormányrendelet értelmében ezekben az ügyekben a...

összesen: 13 db | 10 db/oldal

1 2