Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
29 találat a(z) "Amazon" cimkére.

Százezer új alkalmazottat vesz fel az Amazon a vírushelyzet miatt

2020. március. 19. 14:45
Globálisan nagy a pánik a koronavírus miatt, a járvány szép lassan mindenhova elér, és nemcsak emberi, hanem gazdasági áldozatokat is szed. Sorra szűnnek meg a munkahelyek, gyárak zárnak be határozatlan munkaidőre, a turizmusra pedig szinte megsemmisítő csapást mért a vírus. Vannak azonban olyan ágazatok, ahol éppen a forgalom élénkülése a jellemzőbb, ilyen például az online kereskedelem.

Példa nélküli hatalmú cégbirodalmak veszélyeztetik a nemzeti szuverenitást

2020. március. 09. 08:25
A digitalizáció nemzeti szuverenitási kérdés is, mert a szuverén államhatalom mellett létrejött egy pszeudo jogrendszer, amelynek szabályait jelenleg szinte csak a techóriások alkotják - hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára. Schanda Tamás az Alapjogokért Központ (AK) által a digitalizáció és a nemzeti szuverenitás témájában rendezett konferencián közölte: ma bizonyos vállalati birodalmak olyan hatalmi...

Beszélő mesterséges intelligencia az új Lamborghiniben

2020. február. 04. 20:18
Merész dologgal újít be a Lamborghini, megkapja az Amazon hangasszisztensét Alexát. Ez az, amiben a 2020-as Lamborghini Huracan EVO kicsit többet fog nyújtani mint a 5,2 literes V10-es blokk, a négykerék hajtás és a dinamikusan állítható felfüggesztés.

Érkezik az első Amazon Fire TV Cube

2019. szeptember. 06. 11:00
Az Amazon egy összetett termékkel rukkol elő, ami megfizethető árú, és HDR- vagy 4K-támogatása van.

Amazon Alexa a kedvenc előadóinkra is figyel

2019. szeptember. 05. 10:00
A virtuális asszisztensek funkciói folyamatosan bővülnek. Zenehallgatás terén az egyik ilyen pluszfunkció, hogy „megkérhető” az Amazon Alexa, hogy kövesse a kedvenc előadókat, és állítson be hangértesítést az új dalok vagy albumok megjelenéséhez.

Hangokból ismeri fel az érzelmeket az új készülék

2019. május. 27. 10:00
A csuklón hordható hangvezérlésű készülék, amelyet az Amazon fejleszt, azonosítja az emberi érzelmeket, és képes megmondani, hogy az illető például mérges vagy szomorú a hangja alapján.

Az Amazon a világ legértékesebb márkája

2019. június. 20. 10:00
A tavalyi harmadik helyről az élre ugrott az Amazon a világ legértékesebb márkáinak a listáján.

Abrakadabrából indult, a világ legnagyobb online boltja lett

2019. július. 08. 14:00
Huszonöt éve, 1994. július 5-én alapította meg az amerikai Jeff Bezos az Amazon.com elnevezésű vállalatot, amely ma már a világ legnagyobb online áruháza, Bezos pedig a világ leggazdagabb embere.

„Alexa öblítsd le a vécét!”-az Amazon Alexája, a vécébe költözik

2019. január. 10. 11:00
A helyiséget, ahova a király is egyedül jár, szintén elérte a digitalizáció. Bizarr hóbort vagy inkább az úri kényelem kimaxolása? Kiderítettük miért volt szükség lefejleszteni egy vécérobotot.

Izgatottan és csalódottan is reagálhat majd az Amazon virtuális asszisztense

2019. december. 03. 10:00
Alexa, az Amazon népszerű hangvezérelt virtuális asszisztense egyre több ember életének válik mindennapi részévé a világ számos pontján, hamarosan pedig még élethűbben kommunikálhatunk vele.

összesen: 29 db | 10 db/oldal

1 2 3