Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
6 találat a(z) "alibaba" cimkére.

Távozik az Alibaba éléről Jack Ma

2019. szeptember. 11. 10:00
A legnagyobb kínai internetes kiskereskedelmi vállalat, az Alibaba társalapító elnöke, Jack Ma kedden távozik a vállalat éléről.

Robotok dolgoznak az Alibaba futurisztikus szállodájában

2019. január. 31. 11:00
A kínai internetes kereskedőóriás megnyitotta első olyan szállodáját, ahol robotok szolgálják ki a vendégeket. A FlyZoo december óta működik Hangcsou városában.

Alaposan felkavarta a 72 órás munkahét terve a tech szektort

2019. április. 24. 13:00
A Microsoft szoftvergyártó több tucat alkalmazottja is támogatásáról biztosította a kínai informatikai szektorban működő cégek dolgozóit a 72 órás munkahéttel szembeni tiltakozásukban – írta a The Verge.

Zöld lámpát csinál a mesterséges intelligencia a városi mentőknek

2018. március. 11. 06:42
Mesterséges intelligenciára épülő forgalomirányítás épül Kínában: ennek egyik gyakorlati példájaként a mentőautókhoz igazodnak a közlekedési lámpák a kínai Hangcsou városban, szabad jelzést adva a mentőknek. Az Alibaba “City Brain” mesterséges intelligencia (AI) informatikai platformjának az alkalmazásával felére sikerült csökkenteni a mentőautók bevetési idejét a kelet-kínai nagyvárosban.

Átlagos éves költés a weben: 370 ezer forint

2014. január. 20. 18:29
Töretlenül nő a kínaiak internetes költése: a kelet-ázsiai ország lakosai tavaly mind értékben, mind mennyiségben többet vásároltak a korábbinál a világhálón - mutatnak rá a hétvégén kiadott iparági jelentések. Az internetes trendeket vizsgáló pekingi iResearch tanácsadócég adatai szerint tavaly egész év során minden korábbi rekordot megdöntve 1,85 ezer milliárd jüant (68 ezer milliárd forint) tett ki az online kereskedelem értéke Kínában. Ez 42 százalékos...

Alibaba - a kínai online óriás

2013. május. 29. 20:33
Leggkésőbb az évtized végére egy egész Kínát átfogó, intelligens logisztikai rendszert épít ki a legnagyobb kínai elektronikus kereskedelmi óriás, az Alibaba-csoport - jelentette be a vállalat kedden a dél-kínai Sencsen városában. A százmilliárd jüan (3,7 ezer milliárd forint) alaptőkével létrehozandó vállalat célja, hogy az interneten vásárolt termékekhez kötődő logisztikai feladatokat, elsősorban a kiszállítást gyorsan és hatékonyabban lássa el.