Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
49 találat a(z) "adatbiztonság" cimkére.

Ha lenne kételyünk, hogy a Google kémkedett utánunk

2017. december. 01. 13:13
Az csak hab a tortán, hogy ezúttal iPhone-felhasználókról van szó. Ráadásul több millióról. És a Google-től független, Safari böngészőt használtak. A mostani az első eset Nagy-Britanniában, hogy perközösségben 5,4 millió brit állampolgár pereli a Google-t. A hírek, többek között a Financial Times, a Fortune és a The Verge beszámolója szerint a keresőóriás megkerülte az Apple mobilok alapértelmezett adatvédelmi beállításait, követte az okostelefonok Safari...

Első ízben kerültek átadásra a Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítések a Modern Vállalkozások Program pécsi rendezvényén

2016. október. 28. 15:28
Az adatbiztonság volt a Modern Vállalkozások Program pécsi megyei rendezvényének középpontjában. Több helyi vállalkozás képviselője is beszélt az adatok védelmének fontosságáról, a biztonságos mentési módszerekről. Az eseményen első alkalommal adták át több mint 50 cégnek a “Digitálisan felkészült vállalkozás” tanísítványt.

Modern Vállalkozások Program – Digitális Gazdaságfejlesztés 2016-ban

2016. október. 25. 05:51
A Modern Vállalkozások Programja nem anyagi forráshoz, hanem fejlesztési lehetőséghez juttatja a hazai kis- és középvállalkozásokat. A projektet kiegészíti egy hamarosan induló európai uniós pályázat. A 3.2.2-es Gazdasági Operatív Program a vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztéseket támogatja 40 milliárd forinttal – a részletekről Kelemen Csaba, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium főosztályvezetője beszélt a program pécsi rendezvényén.

Modern Vállalkozások Program – Pécs: Soltész Attila előadása

2016. október. 24. 05:25
A Modern Vállalkozások Programja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamra koordinálásával, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökséggel, valamint az Informatika a Társadalomért Egyesülettel konzorciumban valósul meg. A pécsi rendezvényen Soltész Attila, az Infotér elnöke osztotta meg gondolatait a hallgatósággal a digitalizáció szükségességéről.

Modern Vállalkozások Program – Pécs: Csepreghy Nándor előadása

2016. október. 24. 05:25
A magyar kormányzat számára fontos célkitűzés, hogy a magyar gazdasági szereplők képesek legyenek a belső keresletet a lehető legmagasabb szinten kielégíteni, és legyenek olyan vállalkozások, amelyek meghatározó gazdasági erőként megjelenhetnek a gépiparban, építőiparban. Cél az is, hogy legyen 5-10 világviszonylatban is meghatározó magyarországi vállalkozás a gyógyszeripar és az informatika területén – mondta Csepreghy Nándor miniszterhelyettes a Modern...

Biztonságban vannak az adatai? Megmutatjuk, mennyire nem

2016. október. 15. 13:37
Gyorsteszttel lehet ellenőrizni, hogy az adatvédelmi alkalmazásokkal védett, hitünk szerint jól beállított böngésző fecseg-e rólunk a weben. Az ellenőrzést az Electronic Frontier Foundation (EFF) kutatási projektjével végeztethetjük el. Nem kell telepíteni semmit, csak az alapítvány által működtetett weboldalra, a Panopticlick-re kattintani.

4 teendőnk van, mielőtt eladjuk a mobilt

2016. május. 27. 09:07
Meguntuk? Korszerűtlen? Elromlott? Vannak fontos biztonsági tennivalók, mielőtt idegen kezébe adnánk.

Apple vs. FBI - szakértői szemmel

2016. április. 04. 16:50
Egy 14 emberéletet követelő terrortámadás után az FBI fel akarta deríteni az elkövető kapcsolati rendszerét, lefoglalt Apple telefonjának felhasználásával. Mivel ez nem sikerült a hatóság "kiskaput" kért az összes titkosított szoftverhez. Az eset több kérdést és problémát is felvet, amelyet riportunkban hazai IT biztonsági szakemberek válaszolnak meg.

Beváltotta a szervezők elképzeléseit az idei CeBIT

2014. március. 16. 18:52
A rendezvényt 210 ezer szakmai érdeklődő látogatta meg száz ország képviseletében. A vásár történetében 2008 óta első alkalommal haladta meg a külföldi kiállítók aránya a belföldiekét. Sikeresnek tartja az új formában, kizárólag szakmai látogatók számára, a nyilvánosság kizárásával megrendezett számítástechnikai seregszemlét, a hannoveri CeBIT kiállítást és vásárt a szervező Deutsche Messe. A vásárt a nagy adatmennyiségek felelősségteljes kezelése, az...

Adatbiztonság? Használjon Yahoo-t

2014. január. 24. 00:30
A Yahoo energikus vezérigazgatója, Marissa Mayer a cégcsoport tulajdonában lévő tumblr-en tette közzé biztonsági intézkedéseiket. Mint ismeretes – írja -, az amerikai kormány az elmúlt hat hónap során titokban hozzáfért személyes adatokhoz, anélkül, hogy felhatalmazást kapott volna erre a szolgáltatóktól. „Szeretném megismételni, amit már mondtunk: a Yahoo soha nem adott hozzáférést az adatközpontjaihoz, sem az NSA-nak, sem bármely más állami szervnek. Soha.”

összesen: 49 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5