Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
93 találat a(z) "5G" cimkére.

Zalagerszegen élesedett a Magyar Telekom első magyarországi 5G tesztállomása

2019. január. 29. 11:00
A Zalaegerszeg belvárosában található állomás gigabites sebességre képes és kereskedelmi bevezetésre érett 5G hálózati eszközöket használ. A tesztüzem célja, hogy a Telekom megismerje az új technológia meglévő hálózatokkal való együttműködésének kihívásait, és ezzel időben felkészüljön a majdani integrációjára.

„Az 5G elindult” – Minden, amit az Ericcson jelentésből tudni érdemes

2019. január. 11. 00:23
2018 végén is napvilágot látott az évente megjelenő, az IKT piacot lázban tartó jelentés. Az eredményekről és a változókról Jakab Rolanddal beszélgettünk az év utolsó ITB clubján.

A Deutsche Telekom is az 5G élharcosává kíván válni

2019. február. 26. 12:00
Az 5G technológia 2019-ben valósággá válik, a Deutsche Telekom telepíti első 150 ötödik generációs antennáját hat európai országában - jelentette be Claudia Nemat, a Deutsche Telekom technológiáért és innovációért felelős igazgatósági tagja hétfőn a barcelonai Mobil világkongresszuson (Mobile World Congress - MWC).

A világon az elsőként kapcsolta össze az 5G okostelefonokat hálózatával a Vodafone

2019. február. 26. 09:00
A Vodafone a világ első mobilszolgáltatójaként 5G okostelefonokat kapcsolt össze már működő 5G hálózatával a barcelonai Mobil világkongresszuson (MWC) hétfőn, a vállalat 2019 második felében számos európai városban előkészíti az 5G elindítását – közölte a cég az MTI-vel.

A Huawei-Amerika krízis: az Egyesült Államok nem tudja "eltiporni" a céget

2019. február. 19. 11:00
A Huawei kínai távközlési óriásvállalat alapítója szerint az Egyesült Államok nem lesz képes "eltiporni" a céget. Zsen Cseng-fej a BBC brit közszolgálati médiatársaság hírtelevíziójának nyilatkozva kijelentette: éppen a vállalat elleni folyamatos amerikai támadások kényszerítik a céget termékei és szolgáltatásai minőségének javítására.

Milyen kárt okozna a Huawei kizárása az európai 5G fejlesztésnek?

2019. február. 07. 13:00
Nagyban zajlik a Huawei botrány, aminek következő fáziásba érkeztünk. Most épp arról zajlik a diskurus, mennyire maradna le Európa a következő generációs mobil távközlési hálózatok telepítésében az Egyesült Államok és Kína mögött, ha a kormányok kizárnák a kínai Huawei Technologies Co. vállalatot a hálózati tenderekből?

5G-s technológiával végeztek távirányított robotsebészeti műtétet

2019. augusztus. 29. 09:00
Egy pekingi kórházból sikeresen végeztek el 5G-s vezeték nélküli technológia segítségével egy távirányítással végrehajtott robotműtétet egy több mint 136 kilométerre lévő nőn kínai orvosok.

„2 hónap alatt 1 millió új előfizető” – milyen átalakulást és igényt hoz magával az 5G?

2019. augusztus. 08. 11:43
Jakab Rolanddal, a Mesterséges Intelligencia Koalíció elnökével a koalíció 5G stratégiáján túl arról is kérdeztük, hogy milyen igények merülnek fel az újgenerációs mobiltechnológia kapcsán, illetve arról, hogy jelenleg milyen tapasztalatok állnak rendelkezésre a már bevezetett 5G-s szolgáltatások terén.

Aggasztó jelentés született az 5G-ről, de lehet hinni a halálos kimenetelt jósló kutatásnak?

2019. augusztus. 05. 11:00
A világ számos pontján már hasító 5G hálózatról megjelent tanulmány vészjósló kijelentéseket közölt, az egyik legnagyobb visszhangot keltő megállapítása pedig az volt, hogy komoly egészségügyi fenyegetést jelent az emberiségre. Halott madarak, petíciót aláíró tudósok – hoax vagy valóság az 5G körüli hisztéria?

Elindult az első európai kereskedelmi 5G hálózat

2019. április. 25. 09:00
Az Ericsson és Svájc legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója, a Swisscom bekapcsolták Európa első nagyszabású, kereskedelmi 5G-hálózatát, támogatva a kereskedelemben kapható okostelefonokat. A hálózat és az ahhoz tartozó 5G szolgáltatások Svájc 54 városában érhetők el, köztük a legnagyobb lélekszámú településeken, Zürichben, Bernben, Genfben, Baselben, Lausanne-ban és Luzernben.

összesen: 93 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10