Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
94 találat a(z) "5G" cimkére.

Palkovics: a fejlődési lehetőségek határtalanok az e-sportban

2019. szeptember. 23. 11:00
Palkovics László szerint az e-sport a legdinamikusabban fejlődő sportággá nőtte ki magát, az 5G-s hálózatok megjelenésével pedig a lehetőségek határtalanok a további előrelépésre.

ITU Telecom World 2019: kiberbiztonság minden mennyiségben, egyenesen az Infotér standjáról

2019. szeptember. 12. 13:01
Négy év után ismét Budapestre érkezett az IKT világszenzációja, az ITU. A négy napon keresztül tartó előadássorozatok és kiállítok garmadája között az Infotér is képviseltette magát, egy teljes szakmai napot szentelve a kiberbiztonságnak. Az 5G-ről, a leggyakoribb támadásokról, és az elmúlt időszak változásairól kérdeztük a szakma nagy neveit.

„Az 5G olyan technológia, ami elől nem lehet kitérni” – az ITU megnyitóceremónián jártunk

2019. szeptember. 09. 13:25
Négy év után ismét Budapestre érkezett az ITU, az ünnepélyes megnyitóceremóniát követően Houlin Zhao, az ITU főtitkára összegezte az elmúlt időszak mindenkit lázban tartó kérdéseit, az 5G-től kezdve a mesterséges intelligencián át, a Kína-USA vitáig, amellyel kapcsolatban álláspontot is foglalt. A megnyitón Palkovics László részletezte a hazai IKT evolúcióiját, valamint egy bejelentés is elhangzott.

Korlátlan lehetőségek: az 5G pozitív hatása a mindennapi életünkre

2019. szeptember. 09. 12:00
Az ötödik generációs hálózat népszerűségét nemcsak a szupergyors sebesség magyarázza, hanem az is, hogy az 5G olyan fejlesztések alkalmazását teszi lehetővé, amelyek gyökeres változást hoznak.

Interaktív 5G – Jakab Roland előadása

2019. szeptember. 02. 08:08
Fizikai érzékelésre is ható kommunikáció bemutatása: távoli/virtuális alakzatokat lehet a felhasználóval egy térben “virtuálisan” elhelyezni. A két felhasználó – hely hiányában – ugyanabban a térben/asztal körül tekintheti meg a bemutatót, de ez 5G-vel akár több országnyi távolságra is növelhető. Oktatási és ipari/távoli vezérlésre is alkalmazható megoldás.

5G-technológia: mikorra várható az áttörés?

2019. október. 25. 09:00
Egyre több helyen indul be az ötödik generációs hálózati szolgáltatás, így például a Vodafone jóvoltából már Budapest egyes részein is. De vajon mire elég mindez? Mennyi időbe kerül a teljes lefedettség? Segítenek-e a korábban felépített adótornyok? Mikorra várhatóak a valóban önvezető járművek?

Ilyen volt a jubiláló X. Infotér Konferencia

2019. október. 25. 01:11
A kerek évfordulót ünneplő Infotér konferencia idén új arcot ölött. Rengeteg előadás, nívós előadók, és 1800 ember osztozott a három napos rendezvény nappali és esti élményeiben. Összefoglaltuk, miről is szólt ez a három nap.

Digitális gazdaság, vállalkozást célzó IT oktatás, VR a gyógyászatban - összefoglaló az Infotér Konferencia első napjáról

2019. október. 21. 10:40
A mesterséges intelligencia előretörése a hazai színtéren is érezhető. A közigazgatásban, a vállalkozások életében, a honvédelemben és természetesen a mobilszolgáltatók életében is fordulópontot hozott. Az Infotér Konferencia első napján gyakorlati oldalról nyertünk bepillantást abba, hogy hol is tart itthon az MI alkalmazása.

Holnap kiderül, mi vár Magyarországra az 5G, VR technológia új világban

2019. október. 14. 10:30
Három nap a technológia bűvöletében, az információs társadalmat lázban tartó témák társaságában, a szakma nagyágyúinak tolmácsolásával, a Balaton festői szépségű tópartján – kedden nyitja kapuit az Infotér három napos konferenciája, ahol alfától omegáig minden high-tech topik górcső alá kerül. Sőt, az idén jubiláló eseményen a jövőt is meghatározó bejelentésekről és tech-innovációkról hull le a lepel.

5G, VR-technológia, Vodafone - interjú Budai J. Gergővel az Infotér Konferenciáról és a tech-jövőről

2019. október. 08. 10:00
Az Infotér Konferencia egyik visszatérő vendége a Vodafone Magyarország, ami idén is tiszteletét teszi október 15-én Balatonfüreden. Ennek apropóján arról beszélgettünk Dr. Budai J. Gergővel, hogy hol áll a Vodafone az 5G alkalmazásában, hogyan teszik kézzelfoghatóvá azt a konferencia látogatói számára, és mi is az az OncoVR.

összesen: 94 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10