Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
12 találat a(z) "3G" cimkére.

Ki vesz majd netezésre alkalmatlan mobilt?

2018. április. 23. 14:00
A Samsung még az idén kiadja a Galaxy J2 Prót, amelyből hiányzik a netkapcsolat támogatása. Az új készülék 200 dollárba kerül majd, fejlett szolgáltatásokkal rendelkezik, köztük Super AMOLED kijelzővel és erős kamerával, viszont netezni nem lehet majd vele – írja a Computerworld. Az eszközből hiányik a 2G, 3G, LTE és Wi-Fi támogatás, tehát semmilyen módon nem csatlakozhatunk vele a netre.

Három éven belül indulnak az első kereskedelmi 5G hálózatok

2017. június. 22. 12:49
Várhatóan 2020-ra beindulhatnak az első kereskedelmi 5G hálózatok, az ötödik generációs mobilhálózatok kutatás-fejlesztési, szabványosítási, és kivitelezési folyamata jóval rövidebb időt vesz igénybe, mint a 3G vagy a 4G bevezetése - mondta Vörös Zsolt, a Huawei Technologies Hungary vezeték nélküli hálózatok fejlesztéséért felelős igazgatója.

Csak 3G-t tud az Android? Gyorsabb is lehet

2016. november. 21. 08:51
Régi mobillal, 4G nélkül internetezni néha olyan lehangoló élmény, mintha a számítástechnika hőskorába csöppentünk volna vissza. Vannak szerencsére ingyenes alkalmazások, egyszerű beállítások, amelyek némi életet lehelnek a kiöregedett okostelefonokba.

Minden, amit tudni akart az LTE-ről

2015. február. 26. 15:23
3G, 4G, LTE, 3GPP, ITU – ezek a mobilozóknak kulcsszavak lettek. De mit jelentenek pontosan a példátlan sebességről, az állandó internetelérésről és az egyszerű hozzáférésről szóló ígéretek? A következő generációs rendszerek kiépítésével a mobilhasználók egyre inkább átállnak a 3G-rendszerekről a 4G-re. A 4G LTE technológia sokkal gyorsabb, és manapság már milliók használják. Az LTE Advanced technológia erre alapozva sokkal tökéletesebb felhasználói élményt nyújt...

WiFi-hozzáféréssel csábítják a fiatalokat

2014. május. 04. 11:59
WiFi-hozzáférést biztosít a jövőben a kanadai nemzeti parkok és a történelmi helyszínek látogatói számára a Parks Canada, hogy így csábítsa a természetbe a fiatalabb generáció képviselőit. Az észak-amerikai ország látványosságait, például a Sziklás-hegységet vagy a Fundy-öblöt felügyelő nemzeti hatóság bejelentése szerint 25-50 hotspotot üzemelnek be még idén, ezek száma a következő években 100-ra emelkedhet a tervek szerint.

Kié a leggyorsabb mobilnet?

2014. február. 23. 19:33
A legfrissebb adatok a brit OpenSignal felméréséből származnak. Az OpenSignal méréseit ma tette közzé a Xinhua. A felmérés adatai szerint Ausztráliában a leggyorsabb a mobil internet az egész világon. Az ötödik kontinensen az átlagos letöltési sebesség 24,5 Mbps (megabit másodpercenként). Meglepő módon a második helyen Olaszország áll, náluk a mobil internet átlagos letöltési sebessége 22,2 Mbps. Az OpenSignal szerint 2013 második felében Ausztráliában az átlagos...

Életünk szerves része lett az okostelefon

2013. január. 25. 15:28
Az internetelérés mára a mindennapjaink szerves része. Az okostelefon-használók körülbelül 40 százaléka használja az készülékét még mielőtt kikelne az ágyából. A munkába való utazás idején az adatfelhasználás közel 70 százalékos csúcson van, majd a nap további részében is magas marad, mivel a felhasználók rövid, de gyakori időközönként érik el a hálózatot. Az Ericsson ConsumerLab 100.000 fő megkérdezésével mérte fel az okostelefont használók igényeit.

Több mint 200 millió 3G előfizető Kínában

2012. október. 26. 18:56
Az év első kilenc hónapjában több mint 74 millióval bővült, és meghaladta a 200 milliót a kínai harmadik generációs (3G) mobiltelefon-szolgáltatás előfizetőinek száma - közölte a szaktárca csütörtökön Pekingben. A széles sávú internet használóinak köre az első háromnegyed évben csaknem 21 millióval 550 millióra bővült. Az internet penetráció meghaladta a 41 százalékot.

Sikeres volt a 26 GHz-es frekvenciasáv értékesítése

2012. március. 20. 16:42
Összesen mintegy nettó másfél milliárd forint értékben értékesítette a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a 26 GHz-es frekvenciasávot. A pályázatra öt szolgáltató adta be a jelentkezését: a Telenor Magyarország Zrt., a Magyar Telekom Nyrt., a GTS Hungary Távközlési Kft., a Magyar Villamos Művek Zrt., a Vodafone Magyarország Zrt. Valamennyien sikeresen pályáztak, azaz frekvenciatartományhoz jutottak. A sáv alapblokkjai a legkorszerűbb, harmadik és...

Cisco: 18-szorosára nő öt év alatt a mobil adatforgalom

2012. február. 23. 12:37
A Cisco előrejelzése alapján a mobil adatforgalom világszinten 18-szorosára nő 2011 és 2016 között, ezen belül Közép- és Kelet-Európában a mobil adatforgalom kétszer olyan gyorsan bővül majd, mint a vezetékes. A vállalat szerint a mobil adatforgalom drasztikus növekedését részben a mobilinternet-kapcsolattal rendelkező eszközök ugrásszerű terjedése okozza: ezek száma az előrejelzések szerint 2016-ra meghaladja majd a Föld lakosságának létszámát, miközben öt év...

összesen: 12 db | 10 db/oldal

1 2