Vitézy Dávid: Szupergyors mobilnet a budapesti metrókon

2011. december 8. csütörtök, 16:07 MTI • vodafone, Vitézy Dávid, Metró, BKK
Szupergyors mobilinternetet nyújt a kettes és a hármas metrón a Vodafone Magyarország szerdától, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója szerint a tömegközlekedés népszerűbbé tételének, fejlesztésének része az is, hogy a legmodernebb technológiát is elérhetővé teszik az utasoknak. Vitézy Dávid szerdán Budapesten sajtótájékoztatón elmondta: bízik benne, hogy még többen fogják választani a tömegközlekedést, hiszen utazás közben már egyidejű letöltéssel tudnak az emberek a mobilinternet segítségével zenét hallgatni, videókat letölteni vagy leveleket és portálokat olvasni.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
    Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke elmondta: a hálózatfejlesztés előnyeit, a gyorsabb mobilnetet és a jobb hangminőséget most még főleg a vidéki ügyfeleik élvezhetik, de 2012 márciusára már a fővárosban is készen lesznek a modernizációval.
    A villámgyors mobilnet-szolgáltatás a Vodafone, a mobilhálózati eszközöket szállító kínai Huawei Technologies és a tömegközlekedésért felelős Budapesti Közlekedési Központ együttműködésében valósult meg. A mobilszolgáltatás nemcsak az állomásokon, hanem utazás közben a metróalagutakban is elérhető a piros és a kék metró vonalán.
    Az 1-es vonalán 2012 első heteitől élvezhetik majd a mobilinternetet a kisföldalattit használók.