Segíti a Microsoft a Windows 10-re áttérést a vállalatoknak

2017. január 26. csütörtök, 08:45 • www.kamaraonline.hu
Kiterjeszti a Microsoft a termékeire való áttérést a vállalatok számára megkönnyítő ingyenes FastTrack szolgáltatását. A Microsoft bejelentette, hogy a FastTrack immár felöleli a Dynamics 365-öt, a Windows 10-et és a Microsoft Teams-et a már korábban is támogatott Office 365 és Enterprise Mobility Suite mellett – írja a computerworld.hu.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A szolgáltatás segít a vállalatoknak abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a szolgáltatásokból, amelyekre már előfizettek, illetve abban, hogy zökkenőmentesen bevezessék a Microsoft új termékeit. A FastTrack többek között bevezetési útmutatókat és Microsoft alkalmazottak általi konzultációs lehetőséget kínál, valamint olyan Microsoft-partnereket ajánl, amelyek segíthetnek a migrációban.

A FastTrack szolgáltatást másfél éve hívta életre a Microsoft, hogy segítsen a vállalatoknak az Office 365-re való áttérésben.

A Windows 10 bevétele a FastTrack szolgáltatásba segíthet abban, hogy a vállalati felhasználók nagyobb számban térjenek át az új operációs rendszerre.