NMHH meghallgatás a kiskorúak védelmében

2011. május 9. hétfő, 02:00 • NMHH
Nyilvános meghallgatást tart a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a Médiatanács ajánlástervezetében megfogalmazott, a kiskorúak védelmét szolgáló műszaki megoldásokra vonatkozó irányelvekkel kapcsolatban.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 10. § (6) bekezdése és 11. § (2) bekezdése alapján nyilvános meghallgatást tart. A résztvevők egyeztetnek a Médiatanács ajánlástervezetéről, amely a kiskorúak védelmében alkalmazott hatékony műszaki megoldásokra fogalmaz meg irányelveket.

A nyilvános konzultáció időpontja és helyszíne:

2011. június 7., kedd  10.00-12.00

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom utca 23-25.
 
A nyilvános meghallgatással kapcsolatos előkészítő információkat a hatóság – az üzleti titkok kivételével – az Mttv. 157. § (3) bekezdésében foglalt időpontban közzéteszi.
 
Az NMHH felhívja a figyelmet, hogy az érdekeltek álláspontjukat, javaslataikat legkésőbb a nyilvános meghallgatáson szóban vagy írásban terjeszthetik elő. A gyermekzar_konzultacio@nmhh.hu e-mail címre elektronikus úton érkezett észrevételeket a hatóság legkésőbb 2011. május 30-án nyilvánosságra hozza honlapján.
 
Az érintett szolgáltatók, valamint szolgáltatói szövetségek részvételi szándékukat a gyermekzar_konzultacio@nmhh.hu e-mail címen jelezhetik.

A nyilvános meghallgatás magyar nyelven zajlik.

Forrás: NMHH