MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA JÁRMŰIPAR 4.0 – DIGITÁLIS JÁRMŰIPAR

2018. május 16. szerda, 08:14
Hogyan lesz Ladából Ferrari? Járműipar 4.0, kapcsoljon magasabb fokozatba! - A Modern Vállalkozások Programja Egerbe érkezik! Kapcsoljon nagyobb sebességbe, és ne maradjon le az ágazat forradalmi újdonságairól! Hogyan teheti a járműipar 4.0 költséghatékonyabbá a termelést? Miként digitalizálható a gyártástechnológia? Milyen támogatások érhetők el az iparági szereplők számára? 2018. május 24-én Egerben lehull a lepel minderről és még egy kicsit többről is.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
A digitalizáció csúcsforgalmában milliónyi dologra kell egyszerre figyelni: a hirtelen váltakozó trendekre, a pirosan villogó nehézségekre, a zöld utat kapott támogatásokra, az idő-és költséghatékony egérutakra, de olykor a visszapillantóba sem árt belenézni, hogy lássuk, merre tartanak versenytársaink. A tömeg és a zsákutcák elkerülésének biztos módja azonban mégsem a szétforgácsolódott figyelemeben rejlik, hanem az előre tervezésben.

A Modern Vállalkozások Programja az iparág releváns képviselőivel bemutatja az elérhető támogatásokat, megoldást és segítséget nyújt a kis- és középvállalkozások digitalizációt érintő leggyakoribb kihívásaira, miközben a legújabb technológiákat is bemutatja a délelőtti előadások során. Az ebédet követően panelbeszélgetésekre is sor kerül.

Modern Vállalkozások Programja – Digitális járműipar

Eger, 2018. május 24.

A RÉSZVÉTEL INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráljon minél hamarabb, mivel a helyszín befogadóképessége korlátozott!

Az első 20 regisztrálónak lehetősége nyílik részt venni egy gyárlátogatáson a  ZF Magyarország Kft.-nél, május 24-én 15:00-tól.