Mikro- és kisvállalkozások számára nyitott piacteret a Bónusz Brigád

2012. április 27. péntek, 09:45 • Bónusz BrigádBónusz Brigád, internet, piactér, vállalkozás, vásárlás
A Bónusz Brigád új portált indított Piactér néven. A magyar és nemzetközi viszonylatban is teljesen új modellben megvalósuló első közösségi piacon elsősorban mikro- és kisvállalkozások kínálhatnak kedvezményesen termékeket, illetve szolgáltatásokat a legalább 2,5 milliós elérésű Brigád-közösségnek. Az értékesítő kisebb cégek, egyéni vállalkozók széles körének ezzel olyan új kapu nyílik az internetre, amelyen keresztül számos formában és hatékonyan juthatnak el saját vevőkörükhöz.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

  „Ha valaki - akár offline, akár online - termékével, vagy szolgáltatásával nagy tömeget akar elérni az interneten, akkor a Piactéren a legegyszerűbb, leggyorsabb és a legolcsóbb is” - mondta Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád alapítója. Heller Gábor, a Brigád másik alapítója hozzátette: „A közösségi vásárlás céljainak és értékesítési szabályainak alapján sokszor kellett nemet mondanunk bizonyos termékekre vagy szolgáltatásokra, amelyek valamilyen okból nem tudtak megjelenni a Bónusz Brigádon. A Piactér megnyitásával annak a közel 3000 mikro és kisvállalkozásnak is megjelenést tudunk biztosítani, akik a múltban már bejelentkeztek, de nem kerültek ki a Bónusz Brigádra. Mindezt úgy, hogy minőségi standardjainkhoz a jövőben is tartjuk magunkat.”

Az új platform azoknak a kis- és mikrovállalkozásoknak, vagy akár egyéni vállalkozóknak, Bt-knek ad lehetőséget a Bónusz Brigád közösségének eléréshez, akik eddig kimaradtak a közösségi vásárlás piacáról. Ennek több oka is lehetett: túl szűk réteget érintő terméket kínáltak; nem tudtak, vagy nem akartak a Brigádban eddig megszokott, jelentős árkedvezményt biztosítani; esetleg vállalkozásuk mérete nem tette őket alkalmassá arra, hogy az óriásra növekedett közösségi vásárlás piacán jelen legyenek. A Piactér önkiszolgáló rendszerébe most már könnyedén saját maguk tudják feltölteni ajánlataikat. Az ajánlatuk sikerességéről – vásárlások száma, beváltások száma, a vásárlók összetétele – a Partnerközpontban megszokott felületen kapnak tájékoztatást.

Ajánlataik feltöltése során a partnerek többféle opcióból választhatnak. Lehetőségük van alacsonyabb jutalék esetén a Piactér weboldalára felkerülni, vagy nagyobb jutalék fejében a hírlevélben is megjelenni, valamint a Brigád főoldalára is külön kiemelve kikerülni. A rendszerbe az ajánlatok a Bónusz Brigád jóváhagyása után kerülnek feltöltésre, és akár egy hétig is megvásárolhatóak az oldalon.

Kapcsolódó videónk: Amit  a közösségi vásárlásról tudni kell – első rész, második rész