Megjelent az Országleltár– integrált nemzeti ingatlankataszter pályázati felhívása

2011. november 10. csütörtök, 11:00 • NFÜOrszágleltár, NFÜ, EKOP-1.2.13, EKOP
Elérhető az NFÜ honlapján az Országleltár– integrált nemzeti ingatlankataszter című,az az Elektronikus közigazgatás operatív program keretében megvalósuló EKOP-1.2.13 kódszámú kiemelt felhívás. A projektjavaslat benyújtására 2011. november 14. és 2011. december 15. között nyílik lehetőség. A Országleltár multi-projekt fő célja egy olyan adattárház létrehozása, melyből az állami tulajdonú ingatlanok, tulajdon részesedések, ingóságok és egyéb vagyonelemek darabszáma és értéke különböző időpontokban lekérdezhető. Az előre definiált riportok mellett az Országleltár ad-hoc lekérdezésekre is alkalmas kell, hogy legyen.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
Az adattárházba az MNV és NFA intézményi projektjeiben létrehozott adatnyilvántartásokból történik az adatok betöltése. Ezek a nyilvántartások az ingatlanok esetében folyamatosan támaszkodnak a FÖMI közhiteles ingatlan-nyilvántartására. Az adattárház létrehozásának szakmai felelőse az MNV Zrt., mivel az ingatlanok egy részétől eltekintve az egyéb vagyonelemek tekintetében ez a szervezet rendelkezik a legtöbb adattal.

Az Országleltár multi-projekt alapvetően három intézménynél folyó projektből áll, továbbá abból az Országleltár projektből, amely biztosítja az egyes intézményekben önállóan zajló munkák eredményeinek összehangolását, valamint integrációját. Az Országleltár – integrált nemzeti ingatlankataszter kiemelt projekt az Országleltár multiprojekt részeként az NFA és FÖMI intézményi projektjeinek megvalósítását foglalja magába.

Kapcsolódó dokumentumok

EKOP-1.2.13 - Országleltár– integrált nemzeti ingatlankataszter

Kapcsolódó fájl: Felhívás és útmutató (303.626953125 KB)
Kapcsolódó dosszié: EKOP és ÁROP pályázatok