Megjelent a Tervezés és jogalkotás informatikai támogatása című kiemelt felhívás

2011. december 19. hétfő, 08:34 • NFÜTervezés és jogalkotás informatikai támogatása, NFÜ
Az NFÜ honlapján elérhető a „Tervezés és jogalkotás informatikai támogatása” című, EKOP-1.2.21 kódszámú kiemelt felhívás. Az ÚSZT keretében a konstrukcióra 700 millió Ft áll rendelkezésre. A projektjavaslat benyújtására 2012. január 13. és 2012. február 13. között nyílik lehetőség. A projekt célja a közigazgatási működés, azon belül elsősorban a stratégiai tervezés és minőségi jogalkotás, a vezetői döntéshozatal támogatása, a stratégiai célok megvalósulásának nyomonkövetése, a kormánytisztviselői tudásmegosztás és együttműködés színvonalának fejlesztése informatikai támogató alkalmazások kiépítésével és a közigazgatáson belüli elterjesztésével.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
A megvalósításra kerülő informatikai megoldásoknál alapvető szempont lesz a bővíthetőség, valamint a megfelelő jogosultságkezelési szabályozás hierarchizált kialakítása (vezetői kör, munkakör alapján specifikus tisztviselői kör, teljes személyzet stb.). A projekt hozzájárul a civil társadalmat képviselő szervezetek bevonásához a jogalkotás folyamatába.
A projekt keretében megvalósuló tevékenységek a közigazgatás valamennyi, a Magyary Programban vázolt vetületére – a szervezetre, a feladatra, az eljárásokra és a személyzetre – hatást gyakorolnak, ezáltal hozzájárulnak a közigazgatás teljes vertikumának fejlesztéséhez.

A részletes felhívás és útmutató az NFÜ honlapján
Kapcsolódó dosszié: EKOP és ÁROP pályázatok