A fejlesztéspolitika egységes informatikai támogatása Magyarországon - pályázati felhívás

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján közzétette "A fejlesztéspolitika egységes informatikai támogatása Magyarországon című, Elektronikus közigazgatás operatív program keretében megvalósuló EKOP-1.2.12 kódszámú kiemelt pályázati felhívást. A projektjavaslat benyújtására 2011. október 14. és 2011. november 25. között nyílik lehetőség. A Kormány 1314/2010. (XII.27) Korm. határozatában hagyta jóvá az Elektronikus közigazgatás operatív program 2009-2010. évi akciótervének a módosítását, mely keretében kiemelt projektként nevesítette a projektet.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
A projekt célja

– Az egységes fejlesztéspolitikai tervezést és végrehajtást támogató korszerű és költséghatékony infrastruktúra kialakítása, amelynek alapvető eleme a Fejlesztéspolitikai Adatbázis és Információs Rendszer (FAIR) rendszer. A FAIR vezetői információs, elemző és kontrolling rendszer bevezetése a hazai és uniós támogatáspolitikai rendszer egységes tervezésére, végrehajtásának nyomon követésére és értékelésére fog lehetőséget biztosítani.

– A projekt célja továbbá a hazai fejlesztéspolitikai források pályáztatásának gyorsítása korszerű, gyors és hatékony papírmentes, ún. e-pályáztatás bevezetésével egy új, pályázatkezelő (ügyviteli, monitoring és információs) rendszer támogatásával. A projekt megvalósulása után mind az uniós, mind pedig a hazai forrású fejlesztéspolitikai támogatástervezés és végrehajtás munkafázisaiban, és a támogatás érintett szereplői számára biztosított lesz a hatékony informatikai támogatás.
Kapcsolódó fájl: Részletes felhívás és útmutató (311.71484375 KB)