Már megkaphatjuk a legnagyobb Windows 10 frissítést

2017. április 13. csütörtök, 08:14 • www.hirado.hu
Az előzetes híreknek megfelelően április 11-én csakugyan megérkezett a Windows 10 úgynevezett Alkotói frissítése. A Windows 10 eddigi legnagyobb – ingyenes – frissítése számos különleges funkciót és szolgáltatást kínál. A felhasználói kreativitást olyasmik szolgálják benne, mint a 3D alkotás és a „művek” megosztása, a kiterjesztett valóság integrált működése, a játékosok kedvében járó Game mode, illetve a játékmenet Beammel történő megosztása.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

 


Emellett a megújult adatvédelmi szolgáltatások az eddiginél hatékonyabb védelmet nyújtanak, s feleannyi felhasználói adatot gyűjtenek. Az új beállítási lehetőségekkel pontosabban meghatározható, milyen felhasználói információkat, milyen céllal gyűjtsön az operációs rendszer.

Az Alkotói frissítés folyamatosan és automatikusan érkezik világszerte a számítógépekre – talán csak azért is célszerű lesz kicsit várakozni, mert eddig még alig akadt ilyen méretű operációs rendszer, amelyik nem okozott volna galibát.

Némi várakozási idő alatt másoknál derülhetnek ki az első hibák, s nem válunk béta-tesztelőkké.

Aki nem győzi kivárni az újdonságok érkezését, ezen az oldalon, vagy telepítőkészlettel azonnal beszerezheti. Csak haladóknak!