Ismerje meg közelebbről az e-közigazgatás lehetőségeit!

ROADSHOW 2015

2015. május 27. szerda, 19:44 • www.allampolgar.netenahivatal.gov.hu
5 különböző egyetemi helyszínen, 5 különböző időpontban várják a ROADSHOW 2015 szervezői az érdeklődőket, hogy megismerhessék az e-közigazgatás által nyújtott szolgáltatásokat. A látogatók megismerhetik közelebbről azokat az ügytípusokat, amelyeket már az interneten keresztül, otthonról, a fotelből ülve is elintézhetnek. Az egyes helyszíneken felfedezhetik az OkmányApp és a Webes ügysegéd alkalmazásokat, regisztrálhatnak az Ügyfélkapun, valamint kipróbálhatják magukat, mennyire jártassak az e-közigazgatás világában.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
Helyszínek és időpontok: 
 

Budapest Pázmány Péter Katolikus Egyetem 2015. május 11. (hétfő)
Győr Széchenyi István Egyetem 2015. május 12. (kedd)
Miskolc Miskolci Egyetem 2015. május 13. (szerda)
Szeged Szegedi Tudományegyetem 2015. május 14. (csütörtök)
Budapest Nemzeti Közszolgálati Egyetem,
Ludovika fesztivál
2015. május 16. (szombat)

 

Az információs roadshow-n az alábbi szakterületek képviselőivel találkozhat:
 

  • A Belügyminisztérium munkatársai az e-közigazgatási területet képviselve bemutatják az e-közigazgatás jelentőségét, előnyeit, felhívják a figyelmet a Neten a Hivatal portálra, melyen az összes e-ügyintézéshez szükséges információ megtalálható.
  • A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának kollégái által bemutatásra kerülnek azok a szolgáltatások, amelyek gördülékenyebbé és időtakarékosabbá teszik a mindennapos hivatalos ügyintézést ilyen pl. a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal, a Webes ügysegéd alkalmazás, valamint az OkmányApp nevű applikáció is.

  • Az adott helyszínen illetékes Kormányhivatalok munkatársai által betekintést nyerhetsz az új elektronikus közigazgatási rendszer felépítésébe, megismerheted a Kormányablakok működését, és az ott intézhető ügytípusokat, ügyintézési határidőket.