Infotér Konferencia 2011: Andy Vajna, Heim Péter és Szűcs Balázs atya a nulladik nap vendége

2011. november 16. szerda, 07:34 infoter.eu • Szűcs Balázs atya, Infotér Konferencia, Heim Péter, eFestival, Andy Vajna
Idén nulladik nappal kezdődik az infokommunikációs iparág kiemelt összejövetele, az Infotér Konferencia. Akik már november 21-én lejönnek Balatonfüredre, izgalmas programokat, érdekes embereket láthatnak. Idén az Infotér Konferencia ad otthont az eFestivalnak is. A MATISZ szervezésében indított, a hazai kreatív ipar kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát díjazzó összejövetelen az Infotér Konferencia nulladik napra regisztrált résztvevői ingyenesen vehetnek részt.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Az idei eFestivalon mintegy nyolcvan olyan pályázó indult, akik a digitális gazdaságban valamilyen kiemelkedő internetes alkalmazást, multimédiás alkotást fejlesztettek. A verseny célja arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi digitális tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a hazai és külföldi felhasználóknak.

A következő kategóriákban lehetett pályázni:

Kormányzat / Önkormányzat / Intézmény
Egészség / Környezet
Tanulás / Oktatás
Szórakozás / Játék
Kultúra / Kulturális örökség / Turizmus
Tudomány / Technológia
Üzlet / Kereskedelem
Társadalmi befogadás / Részvételi demokrácia

A november 21. 15 órakor kezdődő eFestivalt követően 18 órakor kezdődik a regisztráció az Infotér Konferenciára. A 19 órakor kezdődő vacsorát követően Heim Péter tart előadást az ázsiai gazdaságról, majd Fáy András, a Cassidian cégvezetője felvezetését követően egy kötetlen és felemelő beszélgetést hallgathatunk Szűcs Balázs atyával, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem lelkészével. Az este díszvendége Andy Vajna, filmiparért felelős kormánybiztos.