Hogyan védjük meg cégünket a kibertérben? Konferencia ajánló

Digitális kompetenciák a KKV szektorban II.

2015. november 12. csütörtök, 08:24 Infotér, MKIK,
2015. november 25-én kerül megrendezésre a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Informatikai Kollégiuma, az Infotér Egyesület, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács által szervezett „Információbiztonság és a kisvállalkozások” Digitális kompetenciák a KKV szektorban II. című konferencia és workshop. A rendezvény célja, hogy bemutassa, hogyan növelhetik a versenyképességüket a kis- és mikrovállalkozások az infokommunikációs technológiák (IKT) segítségével és ehhez milyen biztonsági szempontokat kell figyelembe venniük az informatikai és az információ biztonság területén. Megvizsgáljuk, hogy mennyire vannak biztonságban a magyar KKV-k, amikor sorra derülnek ki világméretű biztonsági kockázatok és fenyegetések.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A magyar KKV vezetők, döntéshozók, tulajdonosok jellemzően hiányos információkkal rendelkeznek az IKT vállalati felhasználási lehetőségeiről. Az IKT eszközökkel szembeni bizalmatlanság a biztonsági kockázatok és azok megoldásainak korlátozott ismerete, valamint a részben emiatt is alacsony IKT beruházási hajlandóság alacsony színvonalú vállalati folyamatintegrációt és az infokommunikációs technológiákban rejlő kereskedelmi és kommunikációs lehetőségek korlátozott igénybevételét eredményezik.

Rendezvényünkön ezért bemutatjuk az információ biztonsággal kapcsolatos kockázatokat és megoldásokat, a szabályozói és kormányzati törekvéseket és konkrét IT biztonságot növelő innovatív informatikai szolgáltatásokat is.

A rendezvény időpontja 2015. november 25. 9:30 -14:30, helyszíne a BANKCENTER BUDAPEST (H-1054 Budapest, Szabadság tér 7.) I. emeleti Konferencia terme.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy részvételi szándékát Beke Andrea részére, a beke.andrea@mkik.hu email címen jelezni szíveskedjék. Kott Ferenc