Idén is rangsorolják Közép-Európa innovatív vállalatait

2016. július 11. hétfő, 11:14 • www.orientpress.hu
Megnyílt a jelentkezés a Deloitte tizenhetedik alkalommal megrendezett Technology Fast 50 versenyére, amely ebben az évben is a közép-európai régió leggyorsabban növekvő technológiai vállalatait rangsorolja. Idén először különdíj kategóriát is hirdettek a leginnovatívabb technológiai fejlesztéssel jelentkező cégek körében.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A Deloitte által évente lebonyolított Technology Fast 50 verseny 2016-ban is Közép-Európa leggyorsabban növekvő technológiai cégeit a megelőző négyéves időszak során elért árbevétel-növekedésük alapján rangsorolja. A megmérettetést a Deloitte 17 éve megszakítás nélkül minden évben meghirdeti Közép-Európa országaiban: Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Észtországban, Magyarországon, Koszovóban, Lengyelországban, Lettországban, Litvániában, Macedóniában, Moldáviában, Montenegróban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában.

„A 2016-es rangsor összeállítása során a 2012 és 2015 közötti árbevétel-adatok kerülnek majd felhasználásra. A Szállás.hu tavalyi dobogós helyezése után izgatottan várjuk az idei jelentkezők eredményeit, reméljük, idén még a tavalyi négynél is több magyar cég kerül majd a listára. A hagyomány szerint a verseny három kategóriában kerül megrendezésre, idén először azonban különdíjjal jutalmazzuk a legforradalmibb, piacformáló innovációval nevező vállalatot” – emelte ki Csűrös Balázs, a Deloitte Tanácsadás üzletágának partnere.