Hamarosan lehet pályázni a közigazgatási ösztöndíjra

2015. szeptember 24. csütörtök, 01:16 • www.orientpress.hu
A Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram a Kormány által alapított közigazgatási ösztöndíj, melynek célja a megfelelően képzett, szakmailag elhivatott, gyakorlati tapasztalattal rendelkező, a területi közigazgatás iránt elkötelezett szakember-utánpótlás biztosítása. Az Ösztöndíjprogram keretében a felvételt nyert ösztöndíjas 12 hónapig dolgozhat a fővárosi vagy egy megyei kormányhivatalnál. A pályázati időszak: 2015. szeptember 15. - 2015. október 15.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A tapasztalatszerzés helyszínét a Miniszterelnökség ajánlja fel az ösztöndíjasnak, figyelembe véve tanulmányait, érdeklődési körét, a kiválasztási folyamat eredményét, valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok igényeit.

A hallgatók szakmai fejlődését a teljes időtartam alatt a befogadó intézményeknél dolgozó, felkészített mentorok segítik.

Az Ösztöndíjprogramra pályázni elektronikus úton, a http://osztondijprogram.kormany.hu oldalon keresztül lehet, a megjelölt dokumentumok csatolásával.

A pályázati időszak: 2015. szeptember 15. - 2015. október 15.

További részletek a csatolt pályázati felhívásban, illetve az Ösztöndíjprogram honlapján www.tko.kormany.hu találhatóak.