Elhunyt Balla László - Emlékét örökre őrizzük!

2013. március 25. hétfő, 11:12 infoter.eu • ponte.hu, Balla László
Váratlanul, tragikus hirtelenséggel ment el közülünk Balla László barátunk, a Ponte.hu alapítója, tulajdonosa. Cégével, annak munkájával jelentőset alkotott a magyar információs társadalom életében. A kilencvenes évektől kezdve megszámlálhatatlan sok közigazgatási és vállalati portált fejlesztett. Az elsők között használt saját fejlesztésű tartalomszerkesztő rendszert (CMS). Részt vett az első kormányzati portál kialakításában és később a szerkesztőségi rendszer szállításában.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
Több munkája az év honlapja díjat is elnyerte. A számtalan projekt közül kiemelve, az ő nevéhez fűződik az első magyarorszag.hu CMS rendszere mellett az APEH és a PSZÁF internet/intranet portálja,  az ÁNTSZ internet portálja és a Diákhitel Direkt rendszer fejlesztése is.  Az utóbbi időben a cég egyre inkább mobil fejlesztésekbe is bekapcsolódott.

Szerkesztőségünk több tagjával a 2000-es évek elején ismerkedett meg. Munkán túlnyúló, személyes kapcsolat kötött minket össze.
Életvidám volt, szerény, optimista. Óva intett minket az illúzióktól, de támogatta a jó kezdeményezéseket. Szerette az életet, az embereket, a sportot és különösen a családját.
 
Fájdalmas űrt hagyott bennünk. Emléke szívünkben örökké él!

Balla László temetése 2013.03.29-én pénteken lesz 11:15-kor a Farkasréti temető Makovecz termében.
Mindenkit vár a család, aki szeretne ilyen formában is elbúcsúzni Lacitól.
 
- a szerkesztőség -
Kapcsolódó dosszié: Személyi hírek