Életen át tartó tanulás- Leonardo da Vinci Mobilitás program

A program keretében megvalósuló projek a kis- és középvállalkozásokban használatos informatikai rendszerek a termelékenységre, a minőségre és a versenyképességre gyakorolt hatását vizsgálja. Az Európai Bizottság „Életen át tartó tanulás” című program keretén belül a Leonardo da Vinci Mobilitás program keretében egy 15 fős - tanárokból és informatikusokból álló - delegáció érkezik Dialógus Platform Egyesülethez.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

  Az Egyesület 2005 óta működik Magyarországon a kultúraközi kommunikáció területén. Céljaikat többek között az Európai Uniós pályázatokban való közreműködéssel próbálják elérni. Az Unió "Életen át tartó tanulás" programsorozata erre kiváló alkalmat nyújt, hiszen ezáltal más országokból fogadhatják a különböző kultúrák képviselőit, és szakmai programok szervezése mellett be tudják mutatni Magyarországot. Ezeknek a projekteknek a keretében különböző szakmai területekről külföldi csoportok érkeznek az Egyesülethez, akik itteni kollégáikkal szeretnének tapasztalatot cserélni, illetve szívesen megismernének különböző intézményeket és cégeket a szakmai területükről.

 2013. augusztus 13. és 25. között egy 15 fős tanárokból és informatikusokból álló delegáció érkezik az Egyesülethez Törökországból. Az ideutazásuk célja a magyarországi kis és középvállalkozásokban használatos informatikai rendszerek tanulmányozása, megismerni e rendszereknek hatását a termelékenységre, a minőségre és a versenyképességre.  Ahhoz, hogy ezekről teljes képet kapjanak, minél több olyan szervezetet, céget szeretne az Egyesület bemutatni számukra, akik a fent említett témakörrel foglalkoznak.

 Kérjük az IVSZ tagjait, hogy amennyiben érdeklődnek a kapcsolatfelvételi lehetőség iránt, legkésőbb augusztus 2-ig jelezzék  a judit.puri@ivsz.hu  címen, "Török delegáció" témamegjelöléssel.  A jelentkezőket összekötjük az Egyesület képviselőjével, aki a találkozók szervezéséért lesz felelős.