Az Infotér élteti tovább az eFestivalt

2012. április 24. kedd, 15:43 • Infotértartalom, MATISZ, internet, Infotér, eFestival
A Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) országosan ismertté, megbecsültté és nemzetközileg is elismertté vált eFestival versenyét az Informatika a Társadalomért Egyesület (Infotér) élteti tovább. A hazai online és multimédia szakma legjobb tartalomfejlesztéseit évente elismerő díjkiosztó mellett a MATISZ kapcsolódó szolgáltatását, a Felhasználóbarát Honlap minősítési rendszert mostantól ugyancsak az Infotér működteti.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

  A MATISZ és az Infotér között aláírt szerződés szerint a 2006 óta minden évben megrendezett eFestival versenyt mostantól az Infotér szervezi és bonyolítja le, így hamarosan e civil szervezet teszi majd közzé az idei versenyfelhívást is. Ugyancsak a két szervezet közötti szerződés szerint mostantól az Infotér veszi át a MATISZ által 2009-ben bevezetett és szakmai körökben számon tartott Felhasználóbarát Honlap minősítési rendszer működtetését.

„A múlt évben, az Infotér balatonfüredi konferenciáján szervezett nagy sikerű közös eFestival Gála alapján mondhatom, hogy jó kezekbe került az eFestival és a Felhasználóbarát Honlap minősítési rendszer. Bízom benne, hogy az Infotér még hosszú éveken át élteti majd tovább a magyar online és multimédia szakma megbecsült szolgáltatásait” – mondta Mlinarics József, a MATISZ ügyvezető elnöke.


Soltész Attila és Mlinarics József

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a magyar információs társadalom e két, intézménnyé vált márkáját az Infotér gondozhatja. Hiszünk benne, hogy mind az eFestival, mind pedig a Felhasználóbarát Honlap minősítés hozzájárul majd a magyar online és multimédia szakma, valamint tartalmaik fejlődéséhez” – hangsúlyozta Soltész Attila, az Infotér elnöke.