A felelős médiahasználatért kampányol jövőre a Médiaunió

2013. november 13. szerda, 16:55 • www.mti.huMédiaunió Alapítvány, felelős médiahasználat, kampány,
A felelős médiahasználatra akarja felhívni a fiatalok és a szülők figyelmét 2014-ben a Médiaunió Alapítvány. A társadalmi célú országos kampányról szóló kuratóriumi döntésről szerdán tájékoztatta a szervezet az MTI-t. A Médiaunió Alapítvány hamarosan kapcsolatba lép a témában érintett szakmai szervezetekkel a kampány szakmai tartalmának kidolgozása érdekében, majd pályázatot hirdet a kampány kreatív munkáinak elkészítésére és a PR-feladatok elvégzésére. A döntést a Schmidt Mária, Hankiss Elemér, Novák Péter, Rudolf Péter és Somody Imre alkotta grémium hozta meg - tudatta közleményében az alapítvány ügyvezető igazgatója.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

 Hargitai Lilla a kommünikében emlékeztet: a Médiaunió 2013-as, Jó embert keresünk - keressük Magyarország példaképeit! című kampánya még zajlik. 
    
 Az alapítvány kezdeményezésére, példátlan összefogással, évente több mint kétszáz médium ajánlott fel összesen évi félmilliárd forintnyi hirdetési felületet a társadalmi célú kampány üzenetének hatékony eljuttatása érdekében - közölte.